Мустафа Карадайъ: Никой няма право да използва властта за да разделя хората

  • 09 юли 2017 18:00

  • 1924
  • 2
Мустафа Карадайъ: Никой няма право да използва властта за да разделя хората
©

Tолерантността няма алтернатива, мирът няма алтернатива, заедността няма алтернативa, Движението за права и свободи няма алтернатива, каза днес по време на традиционния събор в свещената местност Баба Конду край търговищкото село Божурка председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.

"Стигнахме до предсрочни избори, защото езикът на омразата беше станал ежедневие в предишното Народно събрание, езикът на омразата и противопоставянето бяха влезли в законодателството. Миналата година от Баба Конду казахме, че не може да продължаваме по този начин и ние ще поемем път към предсрочни избори. Поздравления за предсрочните избори, регион Търговище се представихте чудесно. Но резултатът от тези избори е, че националисти са включени във властта, което означава, че омразата и агресията се приемат за нещо нормално", е посочил Карадайъ пред множеството. Председателят на ДПС е посочил, че сме длъжни да опазим демокрацията и мира в нашата страна.

Карадайъ е поздравил областната организация за постигнатите резултати на предсрочните избори в община Антоново.

На традиционния събор в местността Баба Конду край село Божурка, организиран от областния съвет на ДПС в Търговище са присъствали народни представители, областни председатели на формацията, кметове и общински председател на Движението.

Последвайте канала на

Novini.bg
1924 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТАХИР

2017.07.11 | 03:47

2
Мустафа, ти страдаш от комплекс за малоценност. никой не те разделя от мен. Ако си интелигентен с разум ще ме привлечеш, а не с ограниченост.
500 години турско робство

2017.07.11 | 03:47

1
Е.и си м.ката ве рязан турин мръсен!

Добави коментар

Водещи новини