Сидеров: Роботизирането на човечеството отдалечава от Бога

  • 27 юни 2017 15:55

  • 2749
  • 0
Сидеров: Роботизирането на човечеството отдалечава от Бога
© Фейсбук

Лидерът на АТАКА Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа изнесе доклад пред Интерпарламентарната асамблея по православие на тема „Роботизирането на човечеството, което го отдалечава от Бога и вярата”. Тя се провежда в Рим, Италия в периода 25-30 юни. Сидеров е ръководител на българската парламентарна делегация.

В доклада си той говори за вредата от глобализацията и за навливането на технологиите, които изместват функциите на хората. Той обръща внимание и на престрастяването към интернет и социалните мрежи.

"Тоталното оглупяване на човечеството работи за печалбите на огромните фирми. Затова глобализмът се представя като прекрасен и неизбежен прогрес. А всеки, който го критикува е популист, лош националист, комунист или фашист. Това клише работи в цял свят.
И нека сега да си представим , че се случва катаклизъм", отбелязва Сидеров.

Друг откъс от речта на председателя на ПГ на "Обединени патриоти" гласи: "Може би ще се наложи дори да мислим със собствените си глави, а не с главите на сценаристите в рекламните агенции и шоу програмите. Не, това е твърде тежко за нас, ще кажат милиарди... Назад към глобализацията! Ще има обаче и някои, които ще кажат : Това катастрофа ли е всъщност или връщане към нашата към нашата човешка същност, както е създадена от Бог? Не е ли събуждане от един кошмарен сън, който ни превръща в зомбита?"

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2749 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини