Марешки: Подкрепата ни за оставката на Главчев е оценка за цялостната работа на парламента

  • 01 юни 2017 13:01

  • 10125
  • 3
Марешки: Подкрепата ни за оставката на Главчев е оценка за цялостната работа на парламента
©

Подкрепата на депутатите от "Воля" за исканата оставка на председателя на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в не е знак лично към него, а по-скоро е знак и оценка за цялостната работа на парламента.

Това обясни пред журналисти в Народното събрание председателят на групата на "Воля" и зам.-председател на парламента Веселин Марешки. Той допълни, че са недоволни от досегашната работа на 44-ия парламент. Марешки заяви, че депутатите от "Воля" ще участват в работата на парламента, "когато се коват закони, а не когато се правят безсмислени пиар акции". Той отбеляза, че изразяването на позиция в парламентарната зала ставало за не повече от минута с гласуване, а всичко останало според него е за пред медиите и ненужни диалози между старите политически формации. Нашето мнение си го казваме със "за", "против" и "въздържал се", а след това, отвън, който иска да си обяснява гласуването, ние искаме прагматичност, каза още Марешки.

Последвайте канала на

БТА
10125 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.06.03 | 22:37

2
МАРЕШКИ , С ВЪРТЕНЕ НА ГЪЗА НЯМА ДА СТАНЕ , КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОПРЕДЕЛИШ -- ИЛИ С ГЕРБ ИЛИ С ЧЕРВЕНАТА КАЛ ! НЕ ЗАБРАВЯЙ , ЧЕ ИЗБИРАТЕЛЯ СЕ ЛЪЖЕ САМО ПО ЕДИН ПЪТ -- НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИВАШ ДИРЕКТНО НА БОКЛУКА , АКО ПРОДЪЛЖАВАШ С БОЛШЕВИШКИТЕ МАЙМУНД

2017.06.03 | 22:37

3
Ако не беше "червената кал"...отдавна да си нахлузил чалма отворко!

2017.06.03 | 22:37

1
Марешки, както и да се въртиш си оставаш добър бизнесмен и некадърен политик с големи претенции.

Добави коментар

Водещи новини