Зорница Даскалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията

  • 30 май 2017 18:12

  • 4064
  • 0
Зорница Даскалова е новият изпълнителен директор на Агенцията по вписванията
© Gettyimages

Със заповед на министъра на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, съгласувана с министър-председателя, от 29 май т.г. изпълнителен директор на Агенцията по вписванията е Зорница Даскалова, съобщиха от Агенцията.

Зорница Даскалова е завършила право в СУ "Св. Климент Охридски" през 1998 г. и специализация "Международни отношения". Магистър е по "Счетоводство и контрол" от УНСС.

Юридическата си кариера започва като специалист-юрист "Реституционни преписки" в Областна администрация-София. Професионалният й път преминава през Агенция за чуждестранни инвестиции като главен експерт и началник отдел "Консултации и чуждестранни инвестиции", през периода 2007 г.-2008 г. е изпълнителен директор на общинско дружество "Пазари Изток" ЕАД.

От 2011 г.-2016 г. Зорница Даскалова е член на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/. Има стаж като юрист и в частния сектор. Владее и ползва френски, италиански, английски и руски езици.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4064 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини