Решават съдбата на Иванов на среднощно заседание във вилата на Борисов

  • 09 януари 2012 20:51

  • 1683
  • 3
Решават съдбата на Иванов на среднощно заседание във вилата на Борисов
©

Късно във вторник вечерта ще е първото за годината заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Очаква се най-висшият ръководен орган на партията да се събере в премиерската вила в Бояна. Началният час на заседанието зависел от ангажиментите на Борисов, пише "24 часа".

Основна тема на сбирката ще е съдбата на председателя на Столичния общински съвет и шеф на софийската организация Андрей Иванов. Очаква се комисията да свали доверието си от него. Борисов вече потвърди, че има забележки към работата на Иванов, но обеща да ги сподели първо пред колегите си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1683 3

Коментари 3

Добави коментар
SHOPA

2012.01.10 | 21:01

2
Това беше "недосегаемият" досега Иванов! Ченгето Иванов, служител на ДС. Далавераджията Иванов, познат с имотните си далавери включващи цялата му рода. Нищо не се коментира по тези въпроси, защото преди го защитаваха БСП, СДС, ДСБ, НДСВ, а сега и ГЕРБ! Няма да се разбере и за последната му придобивка (разбира се не на негово име) луксозен апратамент в престижен район! Такива като него за съжаление има страшно много в редиците на ГЕРБ и те ще го провалят! По места хората ги знаят и коментират "на уше", но кво от това. Нищо не се случва. Тези новоизлюпени богаташи ще живеят многократно по-добре от обикновените хора, които те са преследвали и на чиито гръб са станали свръх богати. БОЙКО, МАХНИ ГИ ИЛИ ТЕ ЩЕ ТИ ВИДЯТ СМЕТКАТА!
ентъртейнър

2012.01.10 | 21:01

1
Абе вие болни ли сте. Този социален урод е начело от квотата на ГЕРБ, които го издигнаха за председател на СО. Не само това ами след разкритите несъответствия в имуществото му състояние, пак не бе свален, и отново е издигнат за председател на СО пак от ГЕРБ. Не само това - но ако наистина има подадена информация, подплатена с доказателства, че е искал подкуп въобще не трябва да има събрание на ГЕРБ, а директно сезиране на ПРОКУРАТУРАТА за извършено престъпление. Това, че не е сезирана тя показва какъв чадър има над него и какви боклуци ни управляват безнаказано. Начело с псевдо героя мутра. Това, което съм описал е нормалната реакция на всеки нормален гражданин от Западна Европа. Именно затова там политиците имат поне малко страх от обществения натиск. А тук една мутра и няколко медии преобръщат стойностите на хората.
seat

2012.01.10 | 21:09

3
Gospoda Upravlyava6ti;Do koga gospoda izmamnici 6te ni pravite na ludi?Do koga naglosta vi 6te ni priravnyavate sas dobitak?Tarpenieto e kam kraya si.Balgarite sme tarpelivi no,vie stanahte mnogo nagli.Haide varvete na M A I N A T A S I dolno kradlivo Gerbadjyisko-yani4arsko pleme.

Добави коментар

Водещи новини