Вътрешният министър към БСП: Нека бъдем активни, а не да си говорим кой е Тодор Живков и кои са ГЕРБ

  • 26 май 2017 09:11

  • 4281
  • 5
Вътрешният министър към БСП: Нека бъдем активни, а не да си говорим кой е Тодор Живков и кои са ГЕРБ
© Булфото (архив)

Депутатът от БСП Антон Кутев попита министърът на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 по време на парламентарния контрол какви мерки предприема Министерството на вътрешните работи за контрол над лицата, проявяващи насилие. Въпросът му бе продиктуван от случая в Бургас, при който млад мъж изрита жестоко възрастна жена на автобусна спирка. Кутев поясни, че не може да държи отговорен министърът на МВР за това и за конкретния случай, но поясни, че е редно да се предприемат мерки срещу подобни хора.

От своя страна Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 поясни, че незабавно са предприети действия по разследване на случая с възрастната жена в Бургас и те са били успешни именно заради наличното видеонаблюдение.

Полицейските служители постоянно изпълняват превантивна дейност във всеки населени места, информира още Радев. Кутев обаче заяви, че не се съмнява, че полицаите си вършат работата, но въпросът е каква е ефективността. „ГЕРБ няма да настигне Тодор Живков на власт. Сещате се, че няма да стане това. Вие имате година – година и половина, в която може максимум да направите нещо. Нито ще управлявате 30 години, нито ще решите проблемите на хората“, каза социалистът на министъра на вътрешните работи.

„Без да искате ме тикате да говоря политически, но няма да го направя. Всеки ден има случаи като този в Бургас“, каза Радев и призова да се включи гражданството. „МВР да спре всичко това – няма как да стане. Добрата практика е да включим всички граждани и това го знаете от училището още. Трябва да бъдем активни всички. С тези мантри кои са ГЕРБ и кой е Тодор Живков до никъде няма да стигнем“, категоричен бе Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4281 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бостана

2017.05.30 | 14:06

4
Бай Бойко надмина Бай Тошо по простотия отдавна...
Не съм съгласна !

2017.05.30 | 14:12

5
Защо не можем да сме градивни ? Вие лично познаване ли Министър Председателя на България,че давате оценки...
осъзнайте го най-после или и на вас ви е изгодно

2017.05.28 | 16:41

2
Трудно е да не говориш политически, когато срещу теб се сипят политически зловония. Просто, защото политиката не е работа, не е призвание, а благовидно изражение на грабителски, бандитски намерения. Светът и икономиката трябва да се ръководят от ТЕХНОКРАТИ, А НЕ ОТ ПОЛИТИЦИ.
осъзнайте го най-после или и на вас ви е изгодно

2017.05.28 | 16:44

3
Политиците са самоизмислена, лицемерна, алчна каста, която не жали нищо и никого. Те унищожават Земята.

2017.05.28 | 16:20

1
Поредният гербрски тъпанар с претенции.

Добави коментар

Водещи новини