ДСБ: Бягството от отговорност е запазена марка на Бойко Борисов

  • 09 януари 2012 13:41

  • 2793
  • 7
ДСБ: Бягството от отговорност е запазена марка на Бойко Борисов
©

ДСБ ще сезира парламентарната комисия за борба с корупцията заради изказване за формирането на субсидиите на независимите депутати на министъра на вътрешните работи, съобщи днес на пресконференция депутатът от "Синята коалиция" Веселин Методиев.

На 28 декември Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви: "Това, което мога да кажа, и това, което е публично известно - има част от независимите депутати, които са прехвърли своята субсидия и я получават от политическа партия ГЕРБ, за осъществяване на техния парламентарен живот".

"Констатираме, че корупцията се е превърнала в модел, по който в България се е формирало парламентарното мнозинство", коментира зам.-председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Според Методиев пък това е "признание за връх на политическа корупция".

"За първи път в новата история на България мнозинство се формира чрез плащане на депутати, за да гласуват заедно с правителството", заяви още Кънев. Според десните е налице и признание, че "независимите депутати са зависими от това, че на тях им се плаща за техния глас".

От ДСБ заявиха, че биха подкрепили промени в правилата за субсидиите независимо от коя партия е предложението.

Кънев коментира и темата за предсрочни избори. "Бягството от отговорност е запазена марка на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който досега не е завършил нито един мандат, даден му на избори", уточни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2793 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Баш

2012.01.10 | 21:42

6
Баш па тия да не се обясняват, че много добре им знаем кражбите и как предадоха цялата държава, как заедно крадоха с БКП....
Безпартиен

2012.01.10 | 21:43

7
Баш пък тия и най-вече лидерът им извършиха най-трудните и непопулярни реформи, докато Боко Тиквата и този, който го изстреля в политиката - мадридският комарджия Симеон се криеха в миши дупки и въртяха дребните си далавери ! И след това тези боклуци дойдоха наготово, а тъпият мат'риял повярва на лъжите за 80О-те дни и затова сега сме на опашката в ЕС, най-мизерната, най-калпавата и най-некадърно управляваната държава ! Относно краденето с БКП - ТОВА Е ПАТЕНТ НА БОКЛУКА БОКО ОТ БАНКЯ, КОЙТО УПРАВЛЯВА СЪС СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ НА АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ КАПИТАЛИЗМА И ДРУГИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ, КАКЪВТО Е САМИЯТ ТОЙ ! ТОВА ЧЕ ЗАБЛУЖДАВА ТЪПАНАРИ КАТО ТЕБЕ С АНТИКОМУНИСТИЧЕСКА РИТОРИКА Е ПРОБЛЕМ НА ИНТЕЛЕКТА НА ЗАБЛУДЕНИТЕ ! БОКО Е ДОЛЕН КОМУНИСТ И В ЧЕРВАТА - КАКТО ПО ПРОИЗХОД, ТАКА И ПО ПОВЕДЕНИЕ !
до 3

2012.01.10 | 21:41

5
Да, сигурен съм. Лошият човешки материал пак ще гласува за вожда!

2012.01.10 | 21:41

3
ДСБ? Кои бяха тези?!? А да, сетих се! Тези, които няма да са в Народното събрание след следващите избори.

2012.01.10 | 21:41

4
А сигурен ли си, че тикво-партията ще бъде в следващия парламент ? Аз се озалагам, че не, освен ако не фалшифицират отново изборите !
you are right man!

2012.01.10 | 15:37

2
evalata! dosta to4en komentar
змей горянин

2012.01.10 | 15:37

1
Те хората си купиха и фалшифицираха изборите, а Вие се заяждате за няколко депутати!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини