Красимир Янков: Нямам конфликт с Корнелия Нинова

  • 11 май 2017 10:37

  • 2673
  • 0
Красимир Янков: Нямам конфликт с Корнелия Нинова
© Булфото (архив)

Идеята депутатите да не са членове на Изпълнителното бюро на БСП не мисля, че е работеща, но има такива изявления от председателя Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Това коментира пред журналисти народният представител и член на партийното ръководство Красимир Янков.

Очаква се председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да предложи на заседание на Националния съвет тази неделя промени в ръководството на партията във връзка с несъвместяването на постове, след като част от членовете на Изпълнителното бюро бяха избрани за народни представители.

Според Красимир Янков трябва да има много силна връзка между ръководството на парламентарната група и политическото ръководство на БСП. Мисля, че това е вече и разбирането на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, защото на последното заседание пред членовете на Националния съвет тя изрази точно такова виждане, че вече не смята, че е удачно да има ясно разграничаване и несъвместимост между парламентарната група и ръководството, добави той.

Нямам конфликт с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и не приемам да бъда включван в такъв личен сблъсък, заяви Красимир Янков по повод на публикации в медиите, пише БТА.

Попитан дали Нинова е поемала ангажимент да го предложи за заместник-председател на БСП, той каза, че разговорите му с нея са били за организационната дейност на партията, която се уплътнява и с конкретни позиции, поемайки отговорност. Такива позиции не са предложени от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за последната година откакто тя е председател, добави той.

Помолен да коментира, че Кирил Добрев се занимава с организационната политика на партията, Янков отговори: "Мислите ли? Само той? Всеки, който е в партията на различно ниво, се занимава с тази дейност".

Очаква се освен да обсъди организационни промени в партията, Националният съвет на БСП да даде и политическа оценка на работата на служебния кабинет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2673 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини