Начело на БДЖ отново застава Владимир Владимиров

Владимир Владимиров беше назначен отново за изпълнителен директор на "Холдинг БДЖ" ЕАД. Това се случи по заповед на министъра на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

Владимиров заемаше поста изпълнителен директор на дружеството от ноември 2014 година до февруари 2017 година. След встъпването в длъжност на служебното правителство на Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, служебният министър на транспорта Христо АлексиевХристо Алексиев Христо Алексиев е служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в го освободи от длъжност. Сега кабинетът "Борисов 3" отново връща на поста.

Целта е Владимиров "да продължи да изпълнява създадения от неговия екип план за оздравяване и развитие на БДЖ", заявяват от министерството.

Като управител на "БДЖ – Товарни превози" ЕООД се завръща и Любомир Илиев, а за управител на "БДЖ – Пътнически превози" ЕООД е назначен Пламен Пешаров, който е дългогодишен специалист в извършването на транспортни услуги.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет