Московски се завърна в стария си кабинет (снимки)

  • 04 май 2017 15:55

  • 3443
  • 0
Московски се завърна в стария си кабинет (снимки)
© МТИС

Основната ни задача е да ускорим работата по изпълнението на приоритетите в управленската програма. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, по време на церемонията по предаване на управлението на МТИТС.

Той каза още, че е имал възможност да се убеди в професионализма на експертите в министерството и ще разчита на тяхната зрялост и опит при реализирането на политиките в транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и при решаването на трудни задачи.

Снимка МТИС

От своя страна министър Христо Алексиев заяви, че е доволен от свършеното през последните месеци и благодари на своя екип, както и на всички служители в министерството за добрата работата. Той пожела успех на Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в третия му мандат като министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3443 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини