На сбогуване: Огнян Герджиков връчи дебела папка на президента (снимки)

  • 03 май 2017 16:47

  • 4912
  • 7
На сбогуване: Огнян Герджиков връчи дебела папка на президента (снимки)
©

Работихте за каузата България и затова постигнахте тези резултати, които несъмнено ще бъдат оценени високо. Това каза президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по време на срещата си в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 с премиера проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то и министрите от служебното правителство.

Държавният глава получи от министър-председателя отчета за работата на служебния кабинет. „Това, което се съдържа в папките доказва, че сте направили добрия избор“, заяви проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то.

„Основните приоритети, с които започнахте своя кратък мандат, са изпълнени по най-добрия начин“, категоричен беше президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Според него служебният кабинет е доказал, че е възможно в България да се провеждат честни избори, в които изборните манипулации и купуването на гласове да бъдат сведени до минимум.

„Наваксано е изоставането по подготовката на Българското председателство на Съвета на ЕС“, припомни още той и изрази надеждата си, че философията на приемственост ще бележи предаването на изпълнителната власт към следващото правителство.

„Сигурен съм, че предложенията на служебното правителство ще бъдат приети от вашите наследници, защото това е пътят за развитие на България“, категоричен беше държавният глава.

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на благодари на премиера проф. Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то и на служебните министри за проявената отговорност и отдаденост и им пожела да работят с мисъл за България и в следващите етапи от професионално си развитие.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4912 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
БЕГЛЕЦ

2017.05.04 | 07:32

7
НИКОЙ НЕ ПОСМЯ ДА ОЗАПТИ КРИМИНАЛНИТЕ СТУКТУРИ „ ТОПЛО...„БЪРЗИТЕ КРЕДИТИ ЛИХВАРИТЕ ИЗНУДВАЧИТЕ „ЮРИСТИ „ Е ЗА ТОВА ХОРАТА ЩЕ ВИ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ ГОСПОДА УПРАВНИЦИ
Bg

2017.05.03 | 21:26

6
Дебелата Пачка на президента......
hayabusa

2017.05.03 | 20:36

4
ами това да не е сметката която требва да плати генерала на служебните играчи. :)

2017.05.03 | 20:36

5
боклук влиза-боклук излиза...

2017.05.03 | 20:02

3
БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИЯ ДВАМАТА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ПРЕКАРАТ ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ГЕРГЬОВ ДЕН ВМЕСТО ПЕНСИИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ТОЯГИТЕ МЕКИ.
Стига

2017.05.03 | 19:37

2
Стига с тия хвалби! Мнението на хората е едно , а те се скъсват да се хвалят и самооценят! СРАМОТА!
нео......

2017.05.03 | 19:16

1
Можело и нещата да стават нормално. Време е да узряваме но ще е бавно - много бавно

Добави коментар

Водещи новини