Джамбазки: Вмешателството на Ердоган на Балканския полуостров ще се засили (видео)

  • 24 април 2017 08:32

  • 6746
  • 3
Джамбазки: Вмешателството на Ердоган на Балканския полуостров ще се засили (видео)
©

Традиционните партии не изразяват надеждите на френските граждани. Това е наказание за политиката на лозунгите и клишетата. Изборите във Франция показват сериозната нужда за промяна на начина, по който работи Европейският съюз. Не може да бъде заглушаван този глас. Това заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на "Денят започва".

Ще се засили вмешателството на Ердоган на Балканския полуостров. Превръщането на Турция във възродена форма на Османската империя е опасно за Балканския полуостров и България, каза още Джамбазки

Има дълбок провал на политиката за интеграция в Европа, ако се водим от резултатите от турския референдум - турците в Западна Европа подкрепиха референдума на Ердоган.

Според Джамбазки с председателството на Съвета на Европейския съюз, България може да навакса 10-годишно изоставане в отстояването на позициите си на европейско ниво. България може да настоява заедно с Румъния да управлява Европейската агенция по лекарствата, като българският офис може да бъде ситуиран например в Плевен, където има Медицински университет и подготвени кадри, каза Джамбазки.

Последвайте канала на

Нора Виткова
6746 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Гост

2017.04.26 | 05:23

3
Научилисте едно Стихотворение .ти с какво помагаш на България мръсен македон

2017.04.24 | 23:09

1
той помага ,а ти педал какво правиш лумпен

2017.04.26 | 05:22

2
Какво прави Ердоган в неговата си държава,не ме интересува и пет пари не давам,стига да не закача съседите си.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини