Делян Добрев: Правителство ще има след празници

  • 12 април 2017 09:09

  • 5602
  • 3
Делян Добрев: Правителство ще има след празници
© Булфото (архив)

Правителство ще има след празници, в началото на май, съобщи в предаването „Преди всички“ по БНР Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, който е част от преговарящия екип на ПП ГЕРБ.

Той също потвърди, че има консенсус по почти всички теми в управленската програма и няма тема, която да предизвика противоречия, така че да се провалят преговорите.

„В началото на май се надявам да има яснота по отношение на структурата и състава на Министерския съвет, засега такива разговори не са водени“, съобщи Делян Добрев: „Вървим само напред. Не се връщаме назад“.

Не се предвижда актуализация на държавния бюджет на този етап, съобщи още той и потвърди, че ГЕРБ стои зад ангажимент за увеличаване на учителските заплати. „По отношение на пенсиите ще бъде направено това, което е по възможностите на бюджета, така че средствата ще бъдат налични“, каза Добрев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5602 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.12 | 20:34

3
Правителство има в демократичните държави ние сме бананова република имаме картелно управление тип селско от Банкя.

2017.04.12 | 20:34

2
Добрев на 19 ти ще има Паравителство на 20 ти започват антиправителствените протести всеки ден пред министерски съвет до подаване на Оставката Ви както беше при Орешарски
Българин

2017.04.12 | 20:34

1
Другарят Румен Радев разбива президентската институция. Той разделя българите вместо да ги обединява. Той върна Модела Кой, като се договаря потайно... Той също е проводник на руските интереси, а не брани българските. Оставка, комунист нещастен!

Добави коментар

Водещи новини