Лиляна Павлова с нов критичен коментар във Фейсбук за Попниколов

  • 11 април 2017 13:30

  • 6631
  • 3
Лиляна Павлова с нов критичен коментар във Фейсбук за Попниколов
© Булфото (архив)

Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на успя да компрометира и програмата за саниране.

Това написа бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в профила си в социалната мрежа Фейсбук. "За краткото време, с което разпологаше, отново двете основни опорни точки на БСП по време на предизборната кампания, бяха вкарани в употреба: Съмнение в професионализма на експертите, които работят в АПИ и компрометиране на техния труд и професионализъм", коментира Павлова.

"Програмата за саниране е добра, но има „недостатъци“, удобно съвпадащи с опорните тези на БСП. Отново чухме за „високите цени на санирането“, нищо, че те са определени въз основа на различни компоненти, наложени от пазарната икономика, и въз основа на експертизата на различни експерти на министерството. Отново чухме за „наддоговаряне“, „промяна на правилата“… Звучи познато, нали? Бих искала да припомня, че България е страна с пазарна икономика, икономическите процеси са тези, които регулират стойностите на всяка стока и услуга, а не желанието на един или друг партиен лидер, нито на някой служебен министър. Доказа се, че програмата за саниране е програма с реален ефект за всеки гражданин и ползите от нея са пряко усетени от домакинствата, взели участие в програмата. Очевидно това не се харесва на БСП и техния служебен министър, но изборите минаха и хората се произнесоха. Не в тяхна полза, разбира се! А дали беше редно след като „подреди“ пътния сектор Спас ПопниколовСпас Попниколов Спас Попниколов е служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на да компрометира и програмата за санирането?", пише още Павлова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6631 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.13 | 09:51

3
ЛилЕтУ какъв палав поглед е хвърлила

2017.04.13 | 09:50

2
Готова е да го захапе налапа и да надуе кавала.И като посвили да му изцеди водата

2017.04.13 | 09:50

1
ПАВЛОВА ПРИЗНАЙТЕ ЧЕ ОТ ТИЯ ПРОГРАМИ ЗА СНИРАНЕ СТРАШНО МНОГО КРАДЕТЕ И ЗА ТОВА ТАКА ЯРОСТНО ГИ ЗАЩИТАВАТЕ НЕ ЧЕ ЧАК ТОЛКОВА ВИ ПУКА ЗА ХОРАТА !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини