Умишлени предсрочни избори?

  • 03 януари 2012 07:36

  • 3266
  • 11
Умишлени предсрочни избори?
© Булфото

Не е необходимо да има кой знае какви катаклизми, за да има предсрочни избори през тази година. В България нещата не вървят добре от икономическа гледна точка. Това каза в сутрешния блок на БТВ анализаторът Огнян Минчев.

Вижда ми се абсурдно да получи мнозинство ГЕРБ при предсрочни избори. Ще слезе партията от едноличното управление, категоричен беше анализаторът Андрей Райчев.

Никой не прави реформи по средата и към края на мандата, добави Огнян Минчев. Заслугата на ГЕРБ е едно стрикто спазване на финансовата стабилност, но пък публичните политики в България залязват. Имате ли представа какво представлява българското училище? Ходили ли сте скоро на лекар? Знаете ли какво е положението в Северозападна България?, попита той.  Повече от два милиона българи са напуснали старната, отбеляза анализаторът.

България не се занимава с бъдещето, каза Райчев. Трябва да работим повече и да живеем по-лошо, отбеляза той.

Доброто за обществото се получава автоматично от пазара, но това не е вярно. Трябва автономна политическа сфера, не свързана с пазара, категоричен беше Минчев. Приоритетно трябва да се работи върху определени сектори на образованието, които да задържат млади хора в България, смята той.

Според Минчев Станишев няма да съумее да модернизира БСП, но тя може да стане ефективна партия. "Съгласен съм, че до следващите избори Станишев ще закрепи партията", каза Райчев. Не е основният въпрос кой ще направи новата партия? Меглена Кунева не е човекът, който ще тръгне да прави нова партия, на нея й липсва такъв човек. Защото не Бойко Борисов направи ГЕРБ, а Цветан Цветанов обикаляше по селата, каза още Минчев.

Последвайте канала на

3266 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2012.01.04 | 14:43

11
Много е прав за едно - налага се да работим повече и живеем по-зле. Направо не мога да повярвам, че се намери партия, която да е по-гадна и некадърна от червените боклуци!!!!
Герб

2012.01.04 | 14:42

10
Имаше си честни избори и се видя кой спечели.

2012.01.04 | 14:42

9
НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.БОЙКО МОЖЕ ДА Е ПРОСТА МУТРА АМА НЯМА ДА ДОПУСНИ ТАЗИ ГРЕШКА.ОЩЕ 2 ГОДИНКИ ПАРТИЯТА ЩЕ ЛАПКА ДЕ ОТ МАГИСТРАЛКИТЕ ДЕ ОТ КОНТРАБАНДАТА СЪС ЦИГАРКИ ЗА МИЛИАРДИ ЕВРО НА ГОДИНА.А ПЪК СЛЕД 2 ГОДИНКИ ЩЕ МУ МИСЛЯТ.МОЖЕ ТОГАВА ЕДНА КУАЛИЦИЙКА С ЯНЕ ГЕЯ.И НАПЪЛНО ДА УМОРЯТ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.СЛЕД 2 ГОДИНИ БАЯ МАНГАЛИ ЩЕ СТАНАТ ПЪЛНОЛЕТНИ ТЕ ЩЕ ЗАМЕНЯТ ИЗМРЕЛИТЕ БЪЛГАРИ
777

2012.01.04 | 14:41

5
ti si lud 4ervena otrepko sega kogato vi e strah 4e napalno zagivate po4vate da ruchite no kasno e ve4e stanichev da go duha begai ot politikata 4e ne ti e miastoto tam

2012.01.04 | 14:42

8
Ле ле ама вярно си много тьп а и неграмотен.

2012.01.04 | 09:39

2
777 бре ти си много проЗД и издухан бе тъпанарче!
TheK

2012.01.04 | 14:41

7
Според мен Герб ще гризнат едно доста дебело дърво със предизвикването на предсрочни избори.
Dog

2012.01.04 | 14:41

6
Брутален изказ има тук,няма едно изречение,съставено по Правилата на родния,поне за мен ,език!Все едно слушам оня цървул доган,той говори така!ОЛИГОФРЕНСКА РАБОТА!Вижда ми се абсурдно да получи мнозинство ГЕРБ при предсрочни избори. Ще слезе партията от едноличното управление...сте супер зле всички,в университет истински, Граматика българска да учите трябва!СРаМ!ГЛУПАЦИ!
ккк

2012.01.04 | 13:44

4
В България всички са се збъркали , народа си спори Бойко или Станишев . Сега нова простоти предсрочни избори и глупости . А истината е ,че всички включително и Герб са дошли на власт не за да оправят държавата а за крадат колкото се може повече . България е малка държава и много лесно и бързо може да се оправи . Не Бойко няма да е човека който да оправи държавата .При него със всеки ден се затъва повече и повече ,а той показва на всички ни как не уважава конституцията , не се съобразява с нас . За какво ни е този , аз нему вярвам и не виждам как мога да повярвам на този човек . Той не спаси Кремиковци спря Белене , ще продаде железните и какво ли още не . След няколко години ще плащаме безбожно скъп ток който ще си купуваме от Турция . А сега какво правим за енергетиката според мен нищо наскачали са хиляди от великите соларни централи които ако не се субсидират ЕС немогат да си покрият инвестицията . И въпреки субсидията тока от тях е много скъп . Със скъп ток няма как да имаме ундустрия която да създава припитание на хората .

2012.01.04 | 13:43

3
БАТ БОЙКО Е ГОЛЯМ ПИЧ.ТЕ ЗАРАДИ ТОВА СЕ СДУШИХА С СТОИЧКАТА.СТОИЧКАТА БЕШЕ ПИЧ НА ТЕРЕНА И ТЪПИГЬОС ИЗВЪН НЕГО.БОЙКО Е ПИЧ ШОУМЕН И АБСОЛЮТЕН ТЪПУНГЕР В УПРАВЛЕНИЕТО.ТАЗИ ГОДИНА ПРАВИТЕЛСТВОТО САМИ ЩЕ СЕ ИЗЕДАТ ЕДНИ ДРУГИ.ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА И УСЕЩА КАК ПОЧВАТ МИНИСТРИТЕ ДА ИМ ПИСВА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИЯТ БОЙКО.И МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ГОСПОД БОЙКО ЩЕ НАПРАВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ
в

2012.01.04 | 09:37

1
tapa4eta bsp main....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини