Деница Златева: Решихме въпроси, които от месеци са на стендбай (видео)

  • 01 март 2017 11:46

  • 3400
  • 4
Деница Златева: Решихме въпроси, които от месеци са на стендбай (видео)
©

В рамките на този месец бяха предприети няколко ключови действия по подготовката на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Това каза на брифинг в Министерски съвет служебният заместник министър-председател по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС-2018 Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Докладът беше представен на Министерски съвет. Активизира се работата на работните групи по отделните направления. Днес приехме актуализирания план за подготовката на председателството и насоки за организиране на събитията по време на председателството, съобщи Златева.

В много кратко време, в условията на много добра и стегнатата координация, успяхме да решим въпроси, които от 2-3 месеца стояха на стендбай. Имаме много добро сътрудничество със службите и много от въпросите за сигурността са изчистени. До голяма степен забавянето по отделните направления се наваксват и се надявам на ежемесечна база да докладваме за постигнатото, заяви Златева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3400 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Малкият Мук

2017.03.01 | 18:44

3
Аууу не думай! Направо сте манна небесна за България. Такова трудолюбие как да не оцениш. То бяха петилетки в пет дни, то ревизии за седмица, то престъпноста се разкрива мигновено и какво ли още не. Бас ловя, че след половин година ще изпреварим Швеция по благоденствие и ще за
Малкият Мук

2017.03.01 | 18:44

4
и ще задминем САЩ по БВП. Само да не се окаже накрая, че сте си решили вашите въпроси а не нашите.
За новите

2017.03.01 | 17:53

2
За месец станаха по надути и от Борисов,май??На каква база??
Веселин Василев

2017.03.01 | 13:53

1
Адье бе!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини