Погнаха всички жп превозвачи след инцидента с цистерната

  • 10 февруари 2017 10:34

  • 6959
  • 5
Погнаха всички жп превозвачи след инцидента с цистерната
© Булфото (Архив)

Нулева толерантност при неспазване на нормите за безопасност и сигурност при превоз на пътници и товари в жп сектора. Това заяви служебният министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни на извънредна среща с Изпълнителна агенция „Железопътна администрация“ (ИАЖА) и Звеното за разследване на тежки произшествия в железопътния транспорт. Повод за нея бе вчерашното произшествие с композиция на частен железопътен превозвач в междугарието Дългопол-Комунар.

Министър Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни разпореди на ИАЖА да бъдат направени незабавни проверки на всички жп превозвачи, извършващи товарни превози на територията на страната. „Трябва да бъде обърнато особено внимание на спазването на инструктажите за безопасност на превозния персонал, както и на регламентираните почивки и работно време“, заяви още Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни.

Звеното за разследване
на тежки произшествия в железопътния транспорт има задачата да извърши бързо разследване, за да може в най-кратки срокове да бъде намерена техническата причина за вчерашното произшествие, с оглед предприемане на превантивни мерки.

Министър Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни възложи на ИАЖА да се разработи система за електронно провеждане на изпити за проверка знанията на персонала на железопътните превозвачи и НК „Железопътна инфраструктура“, свързан с осигуряване безопасността на превозите на пътници и товари.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6959 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2017.02.10 | 23:07

3
Нека да позная ... всички са изрядни :) Отново само пушилка
FM

2017.02.10 | 23:06

2
На всички вагони, пътническите, товарните и цистерните, но най-вече на ЖП трасето.

2017.02.11 | 08:02

5
БДЖ е продупчена тенджера. Колкото и да наливаш всичко изтича. Една добре работеща схема за лично облагодотелстване за сметка на държавата.

2017.02.10 | 23:06

1
Във вагоните няма отопление. Лъжат, че се е повредило току що. Надяват се след две гари да се оправи. Няма промяна до края на пътуването. Няма и да има защото нафтата е излята в резервоарите на началството. Няма нафта за отопление.
Хора, бдете!

2017.02.11 | 08:01

4
Главния прокурор защо ли не изследва кой и как допусна да се извършват частни ЖП превози със символични застраховки "Гражданска отговорност" на превозвача... Дали това не е опит да се "назначат" нови богаташи, за сметка на народа... Хитрино показа кой плаща масрафа, когато стане инцидент. Дали пък и някой друг не се облажва от това "недоглеждане"?! А?!

Добави коментар

Водещи новини