Министър Узунов: Следим ситуацията по българо-турската граница (видео)

  • 07 февруари 2017 10:57

  • 5674
  • 2
Министър Узунов: Следим ситуацията по българо-турската граница (видео)
© Novini.bg

Служебният вътрешен министър Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е присъства на откриване на процедура за обществена поръчка по фонд "Вътрешна сигурност", предаде репортер на Novini.bg.

Министър Узунов обясни, че ръководството на министерството ще осигури публичност и прозрачност при провеждане на процедурата. Той разкри, че до 19 януари не е организирана и не е проведена нито една обществена поръчка. "В момента министерството работи в ускорени срокове, за да бъдат усвоени средствата в максимална степен. Забавянето на провеждането на процедурите се дължи на липсата на административен капацитет във вътрешното министерство", каза той. Отварянето на първите оферти започна в присъствието на министъра и на медиите.

Узунов обяви още, че следи ситуацията на българо-турската границаи проблемите на превозвачите. "Констатирано е напрежение от страна на шофьорите. Днес опашката от камиони е около 10 км. Надявам се до няколко дни да започне да се работи ритмично", заяви служебният министър и допълни, че при евентуално засилване на миграционния натиск, когато времето се затопли, държавата ни е готова да реагира незабавно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.07 | 14:16

1
Абе тоя очилатия чикибоец какво се прави ...
ТИ НА НЕГО...

2017.02.07 | 14:16

2
ЧИКИЯ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини