Служебният вътрешен министър стартира кампания "Запознай се с кварталния"

  • 03 февруари 2017 12:37

  • 23927
  • 3
Служебният вътрешен министър стартира кампания "Запознай се с кварталния"
© Novini.bg

МВР е подготвено и няма да пожалим сили и енергия, за да се гарантира сигурността на изборите, каза служебният вътрешен министър Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, който участва в националното съвещаниена МВР. На него присъства служебният премиер Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, министърът на отбраната, главният прокурор и началникът на ДАНС и главният секретар на МВР.

Служебният вътрешен министър Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е стартира национална кампания за повишаване доверието в МВР. Нейната цел е всеки българин да знае кой е районният му инспектор - т.нар. квартален полицай, съобщи шефът на кабинета на Узунов - Николай Крушков.

Той поясни, че се изготвят специални листовки в 5 направления, които ще стигнат до входната врата на всеки блок, апартамент, къща и вила в страната. Брошурите ще съдържат 5 сектора. В първия ще са написани името на районния инспектор в квартала, както и телефон за контакти с него. Във втория сектор ще има контакт с дежурната част на районното управление, а в третия - на областната дирекция на полицията. В последните графи ще е пояснено как човек да се свърже с инспектора на МВР в София, както и с дирекция Вътрешна сигурност, която разследва извършените от служители на МВР служебни престъпления.

По повод назряващото недоволство сред служителите на МВР по повод влезлите в сила промени в Закона на МВР, с който се орязват част от привилегиите им, Узунов заяви: "Полицаят, който е на улицата, взема по-малко пари от служителя, който е в канцеларията. Това е несправедливо. Административната реформа наистина създава напрежение в редиците на МВР. То е породено от това, че след прилагането й служители със средно образоване, работещи по трудово правоотношение, вземат по-високи от служители, на които са възложени оперативни функции", поясни Узунов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
23927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
andeer

2017.03.04 | 18:58

3
Кампания - запознай се с олигофрена.
аман от глупости

2017.02.04 | 09:24

2
Стига глупости,оставете хората да работят. Не вредете.

2017.02.04 | 06:35

1
Оланкуулу,я поясни колко милиона ще струват бюлетините и коя е приятелската печатница,на някое червено лайно, която ще ги печата? Същият ,които ви печата плакатите и ви спонсорира по време на избори...срам! Започнаха да точат бюджета,то с бюлетини,то с електронни машинки за гласуване,вето в/у концесиите което ще ни докара санкция от няколко милиона € и т.н. Браво на БСПто и сие.

Добави коментар

Водещи новини