Назначиха трима заместник-министри на вътрешните работи

  • 31 януари 2017 15:26

  • 14386
  • 3
Назначиха трима заместник-министри на вътрешните работи
© Novini.bg

Със заповеди на служебния премиер Огнян Герджиков са назначени трима заместник-министри на вътрешните работи и така е попълнен екипът на министър Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е, съобщиха от правителствената пресслужба.

За заместник-министри са назначени Венцислав Катинов, Емил Ганчев и Маринела Белева. Венцислав Катинов е работил от 2001 г. в ОДМВР – Плевен, като в периода 2014-2015 г. е директор на дирекцията. Награждаван е за конкретни разкрити тежки криминални престъпление и за постигнати високи резултати в служебната дейност. Има висше икономическо образование.

Емил Ганчев е главен експерт по сигурността на информацията в Районния съд в Пловдив. Бил е директор на ОДМВР – Пазарджик. Многократно е награждаван за високи професионални постижения. Завършил е Висшия институт при МВР със специалност „Право“.

Маринела Белева е директор на дирекция в ДАТО, била е и заместник-директор на ДАНС и директор на дирекция в МОН. Завършила е ВФСИ „Д. А. Ценов“ – Свищов, със специалност „Счетоводство и контрол“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
14386 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
123

2017.01.31 | 20:49

3
Най-корумпираната и пропаднала система е милицонерската. Сега, освен че трябва да търпим некомпетентността, алчността и тоталната неграмотност на обикновения ушев, ще трябва да плащаме заплати, чрез данъците си, на 3-ма безделници, честоти да ни е.

2017.01.31 | 17:44

1
Ами не плащай! Емигрирай...
Умник Гюро

2017.01.31 | 20:49

2
БКП/БСП е терористична организация, създадена да унищожи България и великия Български народ. Тези национални предатели трябва да се обявят извън закона. Народе, вдигни се срещу тези българоубийци!

Добави коментар

Водещи новини