Земеделският министър: Нямам нищо общо с ДПС

  • 31 януари 2017 09:31

  • 5420
  • 2
Земеделският министър: Нямам нищо общо с ДПС
© Novini.bg

Служебният министър на земеделието Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян вероятно ще работи с двама заместници, заради ограничения времеви хоризонт на служебното правителство, но е трудно да се намерят независими експерти, готови да заемат тези постове. Това призна в интервю за БНР проф. Бозуков.

Той каза още, че ще започне преглед на завареното в министерството от дейността на Фонд "Земеделие", Агенциите по храните и по горите. Очакванията му са, че във всеки от тези ресори има проблеми.

Безгрешни хора няма. Аз не се считам, че съм безгрешен, не вярвам и другите да са безгрешни. Грешки вероятно има, въпросът е да се види, дали са умишлени или неумишлени и дали могат да бъдат поправени, заяви Бозуков.

Той в отрече подозренията, че е обвързан с ДПС, заради дългогодишната си работа в сферата на тютюнопроизводството. Не може да се говори, че това е сектор на една партия. Заявявам категорично, че нямам нищо общо с ДПС, подчерта служебният министър.

Христо БозуковХристо БозуковПроф. д-р Христо Бозуков е служебен министър на земеделието и храните в кабинета на Огнян предвижда срещи с всички големи браншови организации, като днес започва със среща със зърнопроизводителите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5420 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.02.06 | 15:02

2
Бозуков ,ако искаш да си полезен и да имаш резултат от ревизията като задача ,незабавно освобождаваш всички областни директори на земеделие, разплащателна агенция .Там е корупцията ,там са престъпленията ,там са калинките ,там са боклуците ,там са падишахите на ГЕРБ и мафията

2017.02.02 | 19:16

1
С ДПС може и да няма нищо общо, но затова пък на БПС дължи председателството си на на Селскостопанската академия, по време на което са го назначили на академичната длъжност ''професор'', с която той продължава да се кичи, въпреки че не е преподавал на никого, никъде, нито за една минута.

Добави коментар

Водещи новини