Каролев приятно изненадан от служебния кабинет на Радев

  • 26 януари 2017 08:43

  • 4063
  • 4
Каролев приятно изненадан от служебния кабинет на Радев
©

„Приятно изненадан съм от състава на новото служебно правителство. Премиерът Огнян Герджиков е човек от висока класа”, коментира в студиото на „Здравей, България”  по Нова телевизия икономистът Владимир Каролев по повод състава на новото служебно правителство, който бе обявен в сряда.

И икономистът Владимир Каролев и социологът Кольо Колев са убедени, че президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е спазил обещанието си да назначи за служебни министри само хора с голям опит в областта, в която работят.

Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското е изключително добър експерт”, заяви икономистът Владимир Каролев. Социологът Кольо Колев добави, че тя била забелязана като добър експерт още в президентската кампания на ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. В служебното правителство тя ще бъде заместник министър-председател по подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС-2018.

Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен е известен с факта, че беше успешен здравен министър. И доста активно работи по здравната реформа”, изказа се Каролев за новия здравен министър.

Доц. Теодор Седларски, който поема финансовото министерство, ще е най-младият министър в служебното правителство.

„Чул съм невероятно добри неща за доц. Седларски. Той има впечатляващо CV”, коментира икономистът Владимир Каролев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4063 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.01.27 | 18:50

4
В отговор на 2. Прав си . Той и служебния премиер който избра Радев също е от тая партия която безславно изчезна . Така че да не очакваме нищо ново и тоя президент не се различава по нищо от останалите !!!!

2017.01.27 | 18:50

3
Тоя Каролев не беше ли от същата партия на оня дъртия козел който излъга че ще оправя България за 800 дни а влезе във властта само да си прибере имотите ??????
1

2017.01.27 | 18:50

2
Тези СТАРИ КУМИЦИ отдавна не са СМЕШНИ, а са ЖАЛКИ

2017.01.27 | 18:46

1
Da Deniza Zlateva e goljam Expert! Mezdunaroden sekretar na BSP ot 2009 do 2017. ! Mnogo nezavisim President! Daaaaa. Ama nie Balgarite v cuzbina ne sme tolkova glupavi. Nie ne zabravjama tolkova lesno koi ni prokudi ot Rodina! Gadove mrasni, cerveni!

Добави коментар

Водещи новини