Цачева пожела на Радев да намали политическото напрежение (видео)

  • 19 януари 2017 10:59

  • 17076
  • 2
Цачева пожела на Радев да намали политическото напрежение (видео)
© Булфото (Архив)

Както казахте Народното събрание разполага с още една седмица. В първите дни от вашия мандат ще разпуснете парламента, трябва да насрочите изброи и да назначите служебно правителство. С тези думите председателят на парламента Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се обърна към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, за да очертае първите му правомощия.

Тя подчерта, че той ще носи цялата отговорност за изпълнителната власт, след като бъде прекратена работата на Народното събрание.

"Служебното правителство няма да бъде контролирано от работещ парламента. В тази ситуация Вие трябва да сте коректив и опора. Това е голяма отговорност", заяви Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и изрази надежда Радев да спомогне за намаляването на политическото напрежение.

Тя напомни, че служебното правителство ще има основна задача да организира чести избори.

"Пожелавам Ви да бъдете президент на всички граждани", заяви още Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

След края на официалната церемония пленарното заседание продължава съгласно дневния ред.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
17076 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.01.20 | 08:55

2
герб+бсп+дпс са едно котило
явор

2017.01.19 | 11:32

1
.. да има чести избори... нарочно ли ги правите тези грешки:)

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини