Борисов: Възмутен съм от просташкото отношение на БСП към Плевнелиев (видео)

  • 19 януари 2017 09:56

  • 38633
  • 60
Борисов: Възмутен съм от просташкото отношение на БСП към Плевнелиев (видео)
© Novini.bg

Мога само да пожелая успех на новия президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Разчитаме много на него като всички българи, надявам се да го изпратим с овации след 5 г. Това каза на влизане в Народното събрание министър-председателят в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на Novini.bg

Истински съм възмутен от БСП с просташкото им отношение към президента Плевнелиев, заяви още Борисов. Само преди няколко месеца бяха тук десет президенти, дадоха прекрасна оценка за работата му, отбеляза той.

В кулоарите на парламента след полагането на клетвата на новия президент, Борисов уточни, че е честитил на Радев. Рядък шанс има пред президентa Радев, че му се дава възможност да има и служебно правителство. Така че това, което прочете, за няколко месеца може да е факт, тогава ще можем да отчетем и свършеното. Много неща искаме да се случат бързо, но те не се случват – стават бавно. Надявам се да се ускорят. Притесни ме повече повече поведението на част от залата, как се реагира на една или друга реплика. Днес е тържествен ден – имаме нов президент и вицепрезидент. Нека малко да се порадваме и да подходим с оптимизъм, каза Борисов.

Винаги така съм подхождал - че съединението прави силата. Ако успеем да си оправим държавата, ще е в полза на хората. Мисля, че постъпих изключително коректно към Радев. Можехме да номинираме еврокомисар и нов началник на отбраната, но не го направихме, защото се съобразяваме с волята на хората. Надявам се и те да направят така, когато ние спечелим. Помните ли как посрещнаха президента Плевнелиев преди 5 г. - с плакати, заяви премиерът в оставка.

Класическият цитат досега беше "власт се взима и се сдава с кръв". А сега веруюто на ГЕРБ е "власт се взима и се сдава с морал", подчерта Борисов.

Параметрите на държавата са максимално добри. За нас е безразлично кога ще са изборите, макар че партията предпочита повече 2 април, каза още министър-председателят в оставка.

Оценката му за петгодишния мандат на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е за изключително успешен евроатлантически президент. С няколко реплики той си навлече гнева на една част от обществото, която по принцип не е симпатизант на тази политика и загуби рейтинг, допълни министър-председателят, но подчерта, че Плевнелиев е "недостижим по линията Европа-НАТО в момента за нито един български политик".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
38633 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар

2017.01.19 | 21:37

31
вероятно още тази година

2017.01.19 | 21:37

30
БЕШЕ ЯСНО ЧЕ РАДЕВ Е ИЗБРАН С ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ

2017.01.19 | 21:37

29
Ти си най- големия простак и боклук, тиква, няма кой да ти вземе първото място , не се притеснявай.
ШКУМВАТА

2017.01.19 | 19:28

3
Заседание на МС. -Г-н Премиер, предлагам спешно да изградим интерконекторни връзки с Гърция, Турция и Румъния. - Трайков, ще те уволня! Ти да не ме мислиш за идиот! -Съвсем не г-н Премиер! Не ви мисля за идиот, но може и да греша…

2017.01.19 | 21:37

28
ДОБРЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СЪЮЗНИК НА САЩ

2017.01.19 | 19:27

2
СТАВА ЯСНО ЗАЩО САЩ ИЗБРАХА БИЗНЕСМЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ЗАЩО СА НАЙ-СИЛНАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА.
Black sailor

2017.01.19 | 21:36

27
КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата. Радев смачка (МАЙКАТА на) Тиквун на президентските избори. Не го победи - А СМАЧКА.

2017.01.19 | 21:36

26
Само ГЕРБ.

2017.01.19 | 12:25

1
А, нато?

2017.01.19 | 21:36

24
тиквоча змии гълта от яд.....хххаааахххх

2017.01.19 | 21:36

25
Majkata mu se e....!
andeer

2017.01.19 | 21:36

23
Котката подаде оставка и мишките танцуват.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини