Шефът на СДС-София разкри защо партията го е наказала

  • 13 януари 2017 19:02

  • 5129
  • 2
Шефът на СДС-София разкри защо партията го е наказала
© БНТ

Любен Петров е настоял, че Реформаторският блок (РБ) е неефективен в този формат. От думите му стана ясно, че заради това инакомислие е бил отстранен от лидерския пост на СДС-София.

"Със сигурност аз съм човекът, който смята, че РБ трябва да е единен, но РБ трябва да се преформатира генерално и да се направи по-широко обединение с хора, които имат единомислие", коментира той пред БНТ.

Отбеляза, че Движение България на гражданите (ДБГ) е различният субект, който е продължение на НДСВ. Петров не отговори директно на въпроса дали партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 трябва да напусне Блока. Подчерта обаче, че в страната няма хора, които да кажат "браво" за съюза с ДБГ.

"Липсата на синхрон между лидерите в РБ изигра лоша шега", каза още Петров.

Той вметна, че не е против лидера на СДС, но напомни, че някой забравя, че "председателят е пръв сред равни".

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5129 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.01.16 | 13:02

1
Неква гей щуротия ще да е

2017.01.16 | 13:27

2
ма вие си имате единомислие по въпроса че трябва да ограбвате българите и да мачкате работещите , или само тия опорни точки не стигат ??? сетих се имате разногласия за вида на робството и количеството роби полагащи се на един феодал ?

Добави коментар

Водещи новини