Димитър Стоянов: "Атака" превърна депутатите си в ходещи левчета

  • 23 декември 2011 08:18

  • 2942
  • 3
Димитър Стоянов: "Атака" превърна депутатите си в ходещи левчета
©

За момента оставам член на "Атака", поне до вписване на решенията на националния сбор на партията в съда. Аз съм избран с някаква платформа в Европейския парламент, продължавам да я следвам и не смятам да напускам партията. Ако съдът потвърди официално изключването ми, въпросът е друг.

Това заяви в сутрешния блок евродепутатът Димитър Стоянов.

Той каза, че в деня на конгреса са му съобщили, че са разпуснати цели общински структури и на много делегати е било казано въобще да не ходят. "Срокът за обжалване на легитимността на конгреса е едномесечен и през това време ще взема решение дали да обжалвам в съда. Едно от най-отвратителните неща в "Атака" напоследък е, че непрекъснато се говори само за пари. През 2005 г. бяхме изразходили най-малко пари за предизборна кампания и това продължи до 2009 г. Твърди се, че чрез отнетите субсидии се проваля партията, но се питам защо това не стана преди години, когато тези пари ги нямаше. Ръководството на партията дефакто превръща депутатите си в ходещи левчета. В партията хората са пренебрегвани, предишните идеали се изгубиха и напускането на депутати е най-логичното следствие от това", категоричен бе Стоянов.

Според него, от известно време народните представители от "Атака" не извършват никаква реална парламентарна дейност, а идеите на депутатите й се пренебрегват и осмиват. Евродепутатът коментира, че е възможно отцепниците да сформират собствена парламентарна група, но уточни, че не може да говори от името на всички напуснали партията депутати.

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа много пъти е казвал, че няма доведен син, така че не трябва повече да спекулираме по темата. Аз съм зам.-председател на "Атака" и имах право да поискам оставката му", каза още Димитър Стоянов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2942 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
1

2011.12.23 | 22:59

3
Й? последно? напускаш или не! ще напусна -няма да напусна ще напусна-няма да напусна кат ония лапета, едното казало ще вали, другото няма да вали, че и тия!

2011.12.23 | 22:59

2
До 30 % коледно намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си .
dfgsadfsd

2011.12.23 | 12:46

1
Най-яката online стратегическа игра в световен мащаб може да се регистрираш от тук http://www.erepublik.com/en/referrer/Bulgarian+god+of+war пожелавам ви приятна игра и добър прогрес.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини