Бойко Борисов: Строим повече, отколкото всички преди нас заедно

  • 22 декември 2011 19:28

  • 4882
  • 31
Бойко Борисов: Строим повече, отколкото всички преди нас заедно
© Булфото

Във време на финансова криза сме направили повече, отколкото всичките преди нас.

Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който откри ремонтираната зала „България”.

„Много усилия се влагат, и то  в голяма финансова криза. Когато в другите държави им свалят по две – три степени кредитния рейтинг, ние строим повече, отколкото 30 години преди нас са строили”, каза Борисов.

Той заяви, че във вторник ще бъде открита Операта в Русе, чийто ремонт също е за милиони, направен е театърът в Перник, Бургас също е готов и само чака да бъде открит. „Колкото и да им е мъчно на някои от вас, вие знаете кои са, колкото и да ви е яд, ще строим повече, отколкото са строили досега заедно”, каза премиерът. Борисов посочи, че всеки милион, влаган от правителството, се вижда и хората го виждат.

Той заяви, че предишните управляващи са взели половин милиард лева кредит за АЕЦ „Белене”, похарчили са парите, и сега настоящите управляващи трябва да ги връщат. „Смятайте, ако имаме половин милиард, какво ще направим с държавата”, каза Борисов. Премиерът се обърна към новоизбрания президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с думите „уважаеми господин президент” и заяви, че е хубаво, когато и президентът, и всеки един, има автобиография и може да каже какво е правил през годините.

Новоизбраният президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното заяви, че в най-дълбока криза, правителството дава най-много. Плевнелиев си спомни, че е идвал в зала „България” преди ремонта като министър на регионалното развитие, предаде "Фокус". По думите му, днес е помислено за всички, включително и най-малките и хората в неравностойно положение.

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко каза, че това е една от най-хубавите зали в страната. Но никой досега не е подал ръка и тук ремонт не е правен от бомбардировките насам. Според директора на Софийската филхармония Явор Димитров – този ремонт е исторически, защото залата не е реконструирана от десетилетия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4882 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
4O4O

2011.12.24 | 10:42

8
Всеки може да строи - стига да има пари.Питайте го с какви пари строи.Вече занули резерва.В години на криза сте собственик на жилище.Какво ще изберете до го ремонтирате или да запазите някой лев от спестяванията в банка.Нормален човек веднага си отговаря.Магистралите са хубаво нещо -антикризисна мярка -да но за след 10 години.А дотогава?Сега понеже още му се строи рекетира фирмите с данъчните и всички с глоби и актове.И някой казват че бил ченге!Не той е само един прост пожарникар!

2011.12.25 | 20:20

31
Тея пари с които строи ги е спечелил с кандидатстване от Европейският Съюз ! - Той не може да ги хаби за друго, като ги дават да строи ! - Ама е построил за 3-4 години повече отколкото онея келеши за 30 години !!!!!!!!!! И ако не беше бойко а бяха предните идеоти, сега щяхме да сме във фалит, като Гърция и да има КЪРВАВИ протести, Борисов е най разумния управляващ от години насам !
зала България

2011.12.24 | 21:47

30
Бат Ви Бойко надникна в ремонтираната WC, огледа изцикления паркет и претапицираните столове, снима се в залата и след като разбра, че не е чалга концерт панически напусна зала България пет минути преди начало та на концерта.
SPOOK

2011.12.24 | 21:45

29
С ТЕБ СМЕ БОЙКО И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА

2011.12.24 | 21:44

28
АЗ ВИЖДАМ ! - Браво, е го е човека си е прав, толкова много нови пътища има има в софия нов ремонтиран път има през няколко улици с камери на тях, за да спазваме скоростното ограничение, залите наистина са много, а толкова пари правят на държавата не е реално, съвсем скоро ще се избият сами парите вложени в тях от събитията, които се организират там и ще започнат да хранят държавата, за да се строят нови. Детски градини има много, в една от тях е сина ми, а площадката пред нас и тя е ремонтирана, а и е гигантска с осветление да пази наркоманите и т.н далече. Магистрали много има също, не съм ги видял, понеже не съм ходил по тях, но онзи ден стана на въпрос на масата и много приятели казаха, че са много доволни от новите пътища. А и като се има в предвид, че на земевладелците им дава 2-но и 3-но пари, повече отколкото са им давали в предното правителство, просто нямам думи, какво направи този човек за България не е реално. За 3-4 години, наистина видях повече строеж отколкото за предните 20-30 години накуп. АЗ ВИЖДАМ, КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ БОЙКО, ДАВАЙ ТАКА, НЯКОИ ИМА СЛЕПИ И НЕ ВИЖДАТ, НО ТИ НЕ ГИ ГЛЕДАЙ А ПРОДЪЛЖАВАЙ, АЗ СЪМ ГОРД С ТЕБ И СЪМ ГОРД С ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ, БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВЪВ ФАЛИТ, КАКТО Е ГЪРЦИЯ И РЕДИЦА ДРУГИ ДЪРЖАВИ А ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА РАЗЦЪФВАМЕ НАЙ-ДОБРЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАСАМ, АЗ ВИЖДАМ И ТЕ ПОДКРЕПЯМ, СЛЕПИТЕ НЕ ГИ СЛУШАЙ И ДАВАЙ НА ПРЕД, ИСКАМ ВСЕ ТАКА НОВИ УЛИЦИ, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ПЛОЩАДКИ и т.н ДА ВИЖДАМ, ДАВАЙ !
инкогнито

2011.12.24 | 21:42

27
„Смятайте, ако имаме половин милиард, какво ще направим с държавата”, каза Борисов. Ами той има сигурно два лични, да извади поливината от единия като дарение за държавата пък послед да видим какво може с него да направи за държавата, аз лично смятам, че отново ще ги присвои ... някой да е на друго мнение ... не ми се вярва
SPOOK

2011.12.24 | 18:33

26
А НАШИТЕ СЕ МЬЧАТ ОТ 20 ГОДИНИ

2011.12.24 | 18:33

25
По БНТ даваха филм как японците на 5-я час след Фукушима вече са описали всичките щети разпръснати на над 800 км пътища, някой от които приличат на кратери, изготвили са моментален план, веднага са закърпили участъците за да минават линейките и спешните автомобили, а забележете на 13-я ДЕН над 800 км разбити поради Фукушима пътища са вече ЧИСТО НОВИ и перфектни. Нека управляващите взимат пример от нормалните държави.
парко

2011.12.24 | 18:32

24
Бойкоооо, на кой са му нужни твоите опери и театри!!!! Хората умират от глад, бе!!!!!

2011.12.24 | 18:32

23
Тая мутра за две години разруши повече от цунамито в Япония и земетресението в Хаити ! Като почне да си се хвали сам... като някоя махленска баба. Що не влезе в търговския регистър и да види колко фирми са прекратили дейност само през тази година, догодина ще са двойно повече ! Що не седнат с Джанков да помислят кой ще им пълни хазната от сега нататък, щото само с глоби и акцизи не става ! Трябва действаща икономика мутроооо, а ти я уби !

2011.12.24 | 18:31

22
какво си построил бе,смешник?Дали си построил завода за боклук в София,благодарение на който стана кмет?Кажи коя магистрала построи?И как може да кажеш,че ще построиш всички магистрали до 2020 година след като не е сигурно дали ще си на власт до тогава.Бойко се оказа поредния въздух под налягане,и поредния лакей на ЕС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини