Мустафа Карадайъ: Опитите да ни разделят ни правят още по-силни!

  • 26 декември 2016 16:13

  • 3151
  • 3
Мустафа Карадайъ: Опитите да ни разделят ни правят още по-силни!
© ДПС

Опитите да ни разделят ни правят по-силни, това заяви лидерът на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред възпоменателния митинг, организиран от Движението за права и свободи, посветен на 32-годишнината от протестите срещу т. нар. “възродителния процес” в кирковското село Могиляне.

Карадайъ напомни, че за последните 26 години са направени поне 6 неуспешни опита за разцепване на ДПС, последните 2 от които за само за три години.

“Няма да допуснем да ни разделят”, заяви Карадайъ, защото през 89-та година българските турци са се обединили и са успели да разрешат проблемите си. "Ние се обединихме и разбрахме, че с обединение имаме сила и това обединение се нарича ДПС", каза още Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Той беше категоричен че на предстоящите предсрочни избори ДПС ще се представи по-добре.

На митинга присъстваха още зам-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и инж. Хасан Азис, генералният секретар на Народно-републиканската партия в Турция Кямил Съндър, евродепутатите Неджми Али и Илхан Кючюк, зам.-председателите на ПГ Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община, Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно и Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен и народните представители Ердинч Хайрула, Джейхан Ибрямов, Салиха Емин, Мустафа Ахмед, Айхан Етем, Дурхан Мустафа, Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със и Мехмед Атаман, д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва депутатът от Народно-републиканската партия на кипърските турци Армаган Джандан, депутатът от Обединена демократичната партия на кипърските турци Зеки Челер, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, председателят на изселническата организация на Момчилград в Бурса Хасан Юзтюрк, кметове на общини и населени места и много жители от околните места.

Стотици жители на Кирково и областта се стекоха за да почетат паметта на малката Тюркян, превърнала се в символ на съпротивата срещу насилствената смяна на имената.

Множеството поднесе венци и цветя на паметната чешма и отдаде почит на паметта на жертвите.

Последвайте канала на

Novini.bg
3151 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ ЩЕ ИЗБЕРАТ

2016.12.28 | 15:28

3
БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ ЩЕ ИЗБЕРАТ ТОЗИ ЛИДЕР КОЙТО СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ ТЕХНИЯ УБИЕЦ , ТОДЪР ЖИВКОВ-БКП-БСП, И ТАКИВА ПОМИЯРИ КАТО СИДЕРОВ , КОРНЕЛИЯ И РУМЕН РАДЕВ, ПУТИНИСТИТЕ
Гестапо

2016.12.28 | 15:28

2
Бе да е.а вашата мама кривоглава..
Върбица , Шуменско

2016.12.28 | 15:28

1
О неразумний кърджалийци поради что се срамите да кажите истината за дпс

Добави коментар

Водещи новини