Реформаторите връщат мандата утре

  • 20 декември 2016 15:00

  • 3998
  • 1
Реформаторите връщат мандата утре
© Булфото

Реформаторският блок ще върне мандата на президента утре в 9,30 ч., съобщи Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в пред журналисти в парламента, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, че малко по-рано днес бе обявено решението на групите на ГЕРБ, РБ и Патриотичен фронт да не сформират кабинет в рамките на 43-я парламент с мандат на Реформаторите.

Нямаше основен препъни камък за съставяне на правителство в този парламент, заяви той.

Христов отбеляза, че се е работило много усилено още от петък, но в крайна сметка е имало политики, за които не могли да се разберат. "Отчете се, че нагласите в обществото наистина са за провеждане на парламентарни избори и да не излезе, че сме се вкопчили в банките си като народни представители или пък министрите в техните бюра, затова се реши, че по-добрият вариант, по-честният вариант е да отидем на избори", коментира той.

По думите на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в промените в изборните правила били една от основните движещи сили за това да се удължи мандата на този парламент, но не са причината за "взривяване" на взаимоотношенията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3998 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ФЕН

2016.12.21 | 00:06

1
... Итака СДС - сбирщина от далавераджий и спекуланти -замина на заслужен отдих.

Добави коментар

Водещи новини