Депутатка заряза Цветелин Кънчев заради Станишев

  • 21 декември 2011 15:09

  • 7303
  • 1
Депутатка заряза Цветелин Кънчев заради Станишев
©

Движението "Евророма" на Цветелин Кънчев вече не е представена в парламента, след като единственият депутат от Коалиция за България, излъчен от ромската формация - Милена Христова, е прекратила работата си за "Евророма".

Христова обяснила, че това се наложило заради различните виждания, които има с политическото движение за начина на работа, както и по актуални теми и позиции, съобщи пресцентърът на БСП.

Христова остава депутат от Коалиция за България. Цветелин Кънчев коментира пред Дневник, че Христова не работи за движението от половин година. Той отказа коментар с аргумента, че утре политическият съвет на движението ще разгледа въпроса. Попитан дали това означава, че "Евророма" вече няма да получава част от държавната субсидия на Коалиция за България, Кънчев каза, че всички партии от коалицията получават част от държавната помощ, без значение дали имат депутат или не.

Бюджетът на БСП за тази година обаче предвижда на "Евророма" да бъдат преведени 210 хил. лв. за един депутат. Пред Дневник организационният секретар на БСП Евгени Узунов каза, че част от държавната субсидия се превежда само на партньорите в Коалиция за България, които имат избрани народни представители.

Последвайте канала на

Novini.bg
7303 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.04.08 | 14:49

1
"Животът тежък, жените леки!"- цитат от популярно предаване.

Добави коментар

Водещи новини