Димитър Делчев: Повратливостта на ПФ ме учудва

  • 15 декември 2016 17:57

  • 3734
  • 3
Димитър Делчев: Повратливостта на ПФ ме учудва
© БТВ

Понякога повратливостта на колегите от Патриотичния фронт истински ме учудва. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ секретарят на ПГ на Реформаторския блок Димитър Делчев.

Миналата седмица ги питахме дали ще подкрепят антикорупционния закон и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 каза "разбира се, борбата с корупцията е приоритет за нас". Аргументът му за бламирането на законопроекта вчера в правната комисия беше, че няма време за приемането му. Симеонов започна да дели на млади и на чичковци, а такова разделение не бива да се прави – има можещи и неможещи, заяви Делчев.

Ако законът не бъде променен ще останем със сегашните евразийски правила, при които всеки си прави каквото иска, подчерта той.

Този парламент има един приоритет и това е борбата с корупцията. От две години опитваме да стартираме борбата с корупцията, надявахме се и се надяваме, че има реформаторско мнозинство, че колегите от Патриотичния фронт нещо са се объркали. Като толкова много искат да има кабинет, да кажат защо трябва да го има, посочи реформаторът.

Чудя се на Патриотите защо се включват в непрестижното корупционно хоро на БСП и ДПС. Надявам се, че ще преразгледат позицията си, каза още Димитър Делчев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3734 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.16 | 09:39

3
А Хамавото Семе на какви позиции стои ? Има ли мнение по въпроса , или е готов да духа на всеки за рубли ?

2016.12.16 | 09:39

2
Винкела ще е ортак и с дявола за пари

2016.12.15 | 20:11

1
е нали преборихте пътните инциденти , ама то сили не ви останаха за корупцията , пък и тя колко ще се разрастне до следващите избори ? там 100 -200% не е нищо за такива борци като вас

Добави коментар

Водещи новини