Трайчо Трайков: Правителство на РБ би било заложник, то няма да е полезно (видео)

  • 07 декември 2016 07:41

  • 2113
  • 0
Трайчо Трайков: Правителство на РБ би било заложник, то няма да е полезно (видео)
©

Аз не участвам в усилието за създаване на ново правителство. Смятам, че то е обречено. Това каза бившият министър на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в ефира на БТВ.

„Най-вече защото такова правителство би било заложник, който може да бъде разстрелян всеки един момент. Не мисля, че то би било полезно“, допълни той.

По думите му кабинет, който не се основава на реален вот на повечето избиратели, няма да бъде успешен. По отделно никоя малка дясна формация не би могла да има голямо представителство в дясното пространство, както и не би могла да влезе в парламента“, смята десният политик.

„РБ свърши повече отколкото се очакваше, но той беше на дръвника много пъти, но успяваше да избяга. Като част от управлението това допринася за края на политическия проект. Парадокс е, че най-голяма подкрепа на изборите имахме в секциите чужбина. Половината хора, които гласуваха за мен бяха подкрепяли РБ. Това представителство трябва да бъде запазено. По-важното за мен е, че хората, които гласуваха за мен са високообразовани и материално осигурени хора. Иска ми се повечето хора в България да са такива“, призна Трайков.

“Оттук нататък хората като нас, ще продължим да търсим политическо представителство. Ако парламентарните избори са толкова скоро, няма време за създаването на нови партии“, разкри Трайков.


 


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини