Трайков: В България няма ляво и дясно, има горе и долу

  • 28 ноември 2016 18:40

  • 5248
  • 6
Трайков: В България няма ляво и дясно, има горе и долу
©

По време на срещата на ДСБ нов проект не е имало. Бяха представени 7 точки за вижданията на десните, за да поеме държавата в правилната посока. Част от нещата са типични десни ценности. Това каза бившият министър на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в предаването "Още от деня" по БНТ.

По думите му това, което е било ново от срещата е, че ДСБ са декларирали желанието си да си партнират и с други обекти. „За мен дясно е когато човек желае да приеме държава, основана на зачитане на правата на хората, както и на икономическия му път. Точките са принципи, върху които трябва да се развива всяко дясно-центристко обединение оттук нататък“, уточни Трайков.

Според Трайков не трябва да има драма в напускането на властта, защото народът е решил така или по принципни съображения. Това е нормален процес в политиката. „Енергия има и нови центрове на обединение има, включително и част от хората, които гласуваха за мен на президентските избори. Нещо ново ще има със сигурност“, разкри бившият икономически министър.

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко отбеляза, че е очевидно, че нещата не се случват така както искат хората. „Хората независимо от коя партия са имат интерес нещата да се променят. РБ се разпадна, а ДСБ избира един друг път“.

Според него в момента има различни сценарии за управлението на страната, но всеки сценарий ще носи различна степен на нестабилност в себе си. „Факт е, че хората гласуваха за промяна. Няма ляво и дясно в България, има горе и долу. Трябва да има държава, която да гарантира и осигури нормален живот на хората“, каза още Трайков


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5248 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.11.29 | 14:10

6
И аз искам един нормален живот, но Вие ми предлагате само живот на просяк! Продължавайте да правите свирки на Боко, и ще видите, как народът ще ви издуха!

2016.11.29 | 14:10

5
Под маската на "демокрацията" в България е съхранена командно-административната държава, чрез стотиците "регулации" за граждани и фирми. За да виреят само такива, назначени от Партията и Луканов, и ДС "бизнесмени". За да се рекетират пред гишетата гражданите. Затова всички са против съдебната реформа. Затова всички дружно са против Радан Кънев... Затова в Румъния заплатите вече са двойно по-големи от нашите! Затова и Борисов командва като Тодор Живков.

2016.11.29 | 11:00

4
аа не си прав Трайчо има имаааа Долен ляв Педал който се представя за Десен !! ето ти пример шефа ти - Рада Дълбоката

2016.11.29 | 10:59

3
ДС „Патриотите” са челен отряд на хибридната война на Русия срещу България! Да сте чули да протестират срещу руснаците завладели българското Черноморие- вече с 500хил. имота?
българин

2016.11.29 | 10:53

2
то и вътре вън има. всеки го усеща.

2016.11.29 | 10:52

1
Рада Дълбока бръкна дълбоко в статуквото. Затова се обединиха срещу него всички лъжливи и крадливи политици на прехода. И техните платени мекерета.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини