Цветанов: Политиците да бъдат диалогични, за да не се провокират безредици като в Харманли

  • 25 ноември 2016 11:13

  • 1279
  • 6
Цветанов: Политиците да бъдат диалогични, за да не се провокират безредици като в Харманли
© Булфото

Политиците трябва да бъдем много обрани и диалогични и да не създаваме предпоставка за провокиране на подобни безредици като в Харманли. Това заяви пред журналисти в парламента председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ.

Според него действията на МВР и диалогът с местните жители, с личното участие на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, са довели до успокояване на ситуацията в Харманли. Убеден съм, че нещата ще се нормализират, каза той.

Цветанов заяви, че е необходима добра координация между съответните институциите. Защото, когато затваряме центъра, и то заради проблеми с бежанците и заразата, която биха могли да разпространят извън центъра, трябваше веднага медицинските екипи да влязат вътре, за да може и бежанците да са спокойни, че затварянето е продиктувано от медицински причини, коментира той.

Цветанов каза, че е имало и други провокативни действия, като тези на някои политически сили, които са развявали знамена в Харманли. Друг момент е съвпадението на безредиците в Харманли с безредици на места извън България. По думите на Цветанов е необходимо тези процеси да се наблюдават и да се прави задълбочен анализ от компетентните служби. Това ще бъде тема и на разговори в ресорните комисии в парламента.

Средата за сигурност ежедневно се променя, което означава че трябва да бъдем много бдителни за всичко, което се случва около нас, каза Цветанов, цитиран от БТА. Няма директна заплаха, но притесненията остават, посочи той. Разчитаме много на сериозното и адекватно действие на компетентните органи и на обмяна на информация с партньорските служби, добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1279 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ЦАЦА- РО-ОФФ

2016.11.26 | 00:39

6
ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА???? СЛЕД 4 ВЛЕЗЛИ ПРИСЪДИ.

2016.11.26 | 00:39

5
На физиономията му е изписано какъв мръсник е!
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

2016.11.26 | 00:39

4
БУКЛУК ТВОЙТО ВРЕМЕ ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

2016.11.26 | 00:38

3
на крив ...и мустака му пречи ..все някой друг е виновен на гроб ,ту ланшната слана ,и зимата пречи ..и това слънце ..пече ли пече ..за орешарски ..да не говорим..

2016.11.26 | 00:38

2
Дай боже по-скоро да ти сложат белезниците, мутроид седесарски.
ДОЛУ ГЕРБ ! ЗАБРАНА ЗА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА

2016.11.25 | 23:31

1
ДОЛУ ГЕРБ ! ЗАБРАНА ЗА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ....... МАРШ......КОЛКО ГОДИНИ ГИ ТЪРПЯХМЕ ТИЯ ГЕРБОКОМУНЯГИ......

Добави коментар

Водещи новини