Сергей Станишев: ГЕРБ показаха истинското си лице

  • 19 декември 2011 13:45

  • 1624
  • 2
Сергей Станишев: ГЕРБ показаха истинското си лице
©

ГЕРБ показа истинското си лице след изборите. Те се отметнаха от всичките си предизборни обещания.

Това заяви днес във Варна президентът на ПЕС и лидер на НС на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

По думите на Станишев, нито един българин не е гласувал за шоково вдигане на пенсионната възраст. „Това е било предварително планирано и по същество означава измама на гражданите. Българските земеделци не гласуваха за това да им бъдат орязани субсидиите с 240 млн. лв. – те бяха измамени още на следващия ден след изборите”, посочи Станишев.

Според него, крайната цел на правителството е ликвидация на БДЖ, а след това и приватизация на „Товарни превози”. „Засилката” на ГЕРБ за нов мандат е твърде пресилена, посочи той и допълни, че политиката, водена от правителството, е пагубна за българите.

„Според ГЕРБ, българите трябва да работят докато умрат. Пенсионните реформи трябва да се съобразяват с реалната ситуация в страната”, каза Станишев. Той допълни, че БСП ще иска цялостна ревизия на политиката на това правителство. „В страната нещата отиват на зле – дори в сектора, в който ГЕРБ твърдят, че са силни има видим провал. Всеки ден в страната се палят автомобили и въпреки показните действия на полицията, МВР явно е безсилно да се справи с този реален проблем. Хората вече са обхванати от паника и от страх. Това отразява реалното състояние на държавата в момента”, посочи Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1624 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
SHOPA

2011.12.22 | 20:59

2
По-добре с лице, отколкото безличие др."гризач"! А дали лицето е определящо в една политическа битка, то видя се чие лице печели!!!
Koya e Vtora Zapoved na Gospoda ???!

2011.12.22 | 13:20

1
---- Прикрепено писмо (Марта ,не си наследила много от бащати Григор) ---- Подател: евгени славков До: jeniote@bnt.bg Относно: Марта ,не си наследила много от бащати Григор Дата: Четвъртък, 2011, Декември 22 13:08:51 ЕЕТ Марта,Марта сега когато Бог допусна изпитанията на света поради греховете на всички и хората се поклониха на тварта и ина кумирите и идолите но не и на Господа,защото е казано 1-Да нямаш други богове освен Мене.....казва Господ", а хората се кланят на лъжи свидетелства на покварени хора от "Звяра". 2- "Да не си правиш образ и подобие,идол и кумир,нито да им служиш нито да им се кланяш" ,а дявола чрез папата и псевдопатриарха накараха тези които търсиха Христа да се поклонят на "Звяра".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини