Няма политическа криза в страната

  • 17 ноември 2016 10:12

  • 2212
  • 1
Няма политическа криза в страната
© novini.bg

"В страната няма политическа криза, защото има избрани институции". Това заяви за "Здравей, България" политологът Димитър Аврамов след оставката на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Плевнелиев обясни, че в страната има политическа криза. Това изказване е безотговорно и неподготвено. Много е важно да използваме правилните термини и да пращаме в институциите правилните хора, които знаят тяхното значение", изтъкна той.

"Плевнелиев казва неща, които един български президент не бива да говори. Има правителствена криза. Политическата криза е нещо съвсем различно", допълни политологът Татяна Буруджиева.

"Въщност, нищо необичайно не се е случило и би било добре да се мине на прагматична вълна. Предизборната кампания приключи", коментира Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Според него легитимно е ГЕРБ да предложат следващия еврокомисар, тъй като те продължават да са с най-много представители в парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2212 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.17 | 19:34

1
няма политическа криза защото първо няма политици и никаква политика.през тези 27 години властваше безотгонорното ограбване и разпродаване на България парче по парче

Добави коментар

Водещи новини