Запознайте се с новата първа дама - Десислава Генчева

  • 16 ноември 2016 16:03

  • 27139
  • 4
Запознайте се с новата първа дама - Десислава Генчева
© Булфото

От няколко дни насам си имаме нов президент, като вниманието на обществото е приковано не само върху фигурата на ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, но и върху тази на съпругата му – Десислава Генчева.

Тя е на 47 години, родом е от Бургас, завършва английска гимназия, а след това финанси и маркетинг. Работи като пиар на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на във ВВС и когато той напуска заемания от него пост, за да се отдаде на кандидат-президентската си кампания, тя си тръгва с него. Двамата са официално женени едва от август и нямат общи деца, но за сметка на това имат наследници от предишните си бракове - новият президент има две, а Десислава едно.

Първият ѝ брак отново е с политик и по-конкретно с депутата от БСП Георги Свиленски. Досега това е, което ни е известно за новата първа дама, но сънародниците ни несъмнено са нетърпеливи да разберат още за нея, като любопитството на нацията спрямо жената до новия държавен глава се обуславя и от отсъствието на дамата до Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по време на 5-годишния му мандат.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
27139 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.01.22 | 13:32

4
има какво да покаже ...показва ..при все че е на 47 години ...значи не е първа младост ...остава и да се поошлайфа ...и ще стане ...действително първа дама ...
Всъщност

2017.01.22 | 13:32

3
Тази не е никаква дама

2017.01.22 | 13:32

2
тая е курва ,а тоя до нея е тъп
НЕ ИСКАМ

2016.11.21 | 13:39

1
НЕ ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАВАМ НЕЩО НЕ МИ ВДЪХВА ДОВЕРИЕ, ЖАДНА ЗА ВЛАСТ И ИЗВЕСТНОСТ ЖЕНА. ПО -ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА , ЗА ДА НЕ ОПЕТНИ ИМИДЖА НА РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини