Имаме изгода Москва и Вашингтон да се разбират, смята наш експерт

  • 10 ноември 2016 09:32

  • 2623
  • 2
Имаме изгода Москва и Вашингтон да се разбират, смята наш експерт
© Getty Images (Архив)

За България е по-добре републиканци да са на власт в САЩ, защото намесата във външните работи ще е по-малка. Това смята международният анализатор Боян Чуков.

"Имаме изгода отношенията между Москва и Вашингтон да вървят добре, защото в България няма да има това геополитическо напрежение, което има в момента. Когато демократите разбраха, че Тръмп печели, те се примириха, защото нещата тръгнаха към гражданска война и сблъсъци, а това е най-лошото, което може да се случи на Америка", обясни експертът.

По повод отпадането на визите той каза, че този въпрос зависи повече от нашите политици. Засегна и въпроса за Трансатлантическото споразумение.

"Американската политика си е на американците, но важното е какво ще стане в България. Трансатлантическото споразумение не е в полза на Европа. Имаше извиване на ръце", заключи международният анализатор Боян Чуков.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2623 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
da

2016.11.10 | 13:58

2
Първото нещо, което Тръмп е направил е да покани М-р Нетаняху за разговор, което е богоугодно. Израел е нация със специална роля в бъдещите процеси на земята. Избран народ! Българите също са избран народ с водеща роля в Духа за Балканите и Европа. Ще видите.
Правилно!

2016.11.10 | 13:58

1
Това да го прочетат и разберат Даниел Митов и Плевнелиев.

Добави коментар

Водещи новини