Отворено писмо на Движение 21 и НДСВ

  • 21 октомври 2016 13:37

  • 4948
  • 3
Отворено писмо на Движение 21 и НДСВ
© Булфото/Архив

За предизборния щаб на двойката кандидати за президент и вицепрезидент на републиката Татяна Дончева- Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в няма никакво съмнение, че изолирането на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от дебатите по БТВ е резултат на колкото прозрачна, толкова безотговорна режисура. Различните обществени групи имат общ интерес – да чуят гласа и опознаят позициите на всички кандидати, смятани за капацитетни и значими според много повече показатели, отколкото според 2-3 социологически проучвания. Това се казва в отворено писмо на Движение 21-НДСВ до изпълнителния директор на бТВ Павел Станчев.

Тези проучвания са обговарят от самите им автори като междинни и съпроводени с условности, в случая с Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в се стига до абсурдно категоричен отказ на достъп до дебати, които само биха спечелили от участието ѝ. Решението на БТВ петима, и непременно само петима, да спорят в студиото и поставянето на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в на 6-то място с 0,5% „изоставане“ след Трайчо Трайков беше очаквано! Въпреки това то поражда лош предизборен вкус. Защото такава нищожна разлика, дори когато не е имитирана, е в границата на статистическите грешки. Знаем го от самите социолози. Ако пък в БТВ някой се изживява като меч на обективността, да беше предпочел дебати само между първите трима. С просто око се вижда, че позициите на Калфин, Трайков и Дончева са подчертано близки и междувременно са в динамика.

Повече от съмнителна е хармонията между избора на телевизията да приюти иначе асиметричната петорка на предпочетените и аптекарското отмерване кои са те с точност до половин процент. Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в ще бъде (временно) обезопасена. Тя не бива да бунтува зрителите в името на спокойствието на задстудийните и задагенционните играчи с големи кесии и голям страх от истината.
Елиминираното на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в от БТВ дебатите е само една от крайно антидемократичните хватки, които се прилагат през ерата ГЕРБ и сие. Нека българските избиратели са наясно с това, когато тръгнат към урните.

Последвайте канала на

Novini.bg
4948 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.28 | 11:08

3
Казаците пишат до турския султан...

2016.10.28 | 11:08

2
Тая да си прекарва овцете през Дунава и да не си отвлича вниманието. Ще и отнеме доста време....

2016.10.28 | 11:08

1
Я, адвоката на мафията,мулти и ванко-1 се чувства изолирана? Защо така??? Малко ли са ти парите, които получаваш от мафиотите за да се кандидатераш?????

Добави коментар

Водещи новини