Мартин Димитров: Обвиненията срещу Петър Димитров са много закъснели

  • 20 октомври 2016 07:52

  • 2256
  • 3
Мартин Димитров: Обвиненията срещу Петър Димитров са много закъснели
© Булфото

Обвиненията срещу Петър Димитров за АЕЦ Белене са много закъснели тъй като тези договори са сключени преди много време. Това коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на по казуса Белене в сутрешния блок на БТВ. Няма яснота кой носи политическата отговорност за поръчването на тези два ядрени реактора.

Няма как НЕК да ги поръча без политическо съгласие, коментира той. По думите му ако бъдат наказани само чиновниците това ще бъде голяма грешка и провал в битката срещу корупция в България. Правим анкетна комисия, много важно е какво правил с Белене оттук нататък, посочи той.

Трябва да минимизираме тежките загуби, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. По думите му Белене не ни трябва и никога не ни е трябвало. Не вярвам, че един чиновник поръчва оборудване за милиарди, и никой това не му го е наредил, каза той.

Силно се надявам Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко да е приятната изненада на президентските избори, най малкото защото не бива да има толкова много концентрация на власт в една партия, коментира още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2256 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.25 | 18:07

3
26 години вече се минимизират загубите,.....от тая дейност някои станаха милионери ,милиардери ,а повечето овчици от стадото измършавяха и бая хвърлиха топа ,да са ни живи и здрави такива като мръньото мартинчо ,будната съвест на нацията ни заспала
Бай ... :

2016.10.25 | 18:07

2
Аааа не са, не сааа... точно навреме идват - за изборите!

2016.10.25 | 18:07

1
И ти си едно гадно педалче Мартинчо ! Идват избори изапочна много да фъфлиш !!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини