Николай Младенов: Сриват Алепо със земята (видео)

  • 12 октомври 2016 08:31

  • 12231
  • 23
Николай Младенов: Сриват Алепо със земята (видео)
©

През последните 24 часа бомбардировките в Алепо отново се засилиха. Реално градът се разрушава в момента. Това каза в сутрешния блок на БНТ координаторът на ООН за мира в Близкия Изток и бивш министър на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Ако се продължава така, градът ще бъде сринат със земята, няма да остане нищо от него. Това е недопустимо, тъй като в него живее предимно цивилно население, посочи Младенов.

Случващото се е на базата на безпрецедентно през последните 30 г. противопоставяне между САЩ и Русия, от което няма интерес нито едната, нито другата страна, нито която и да е държава в света. Това започва да се отразява и на други процеси в региона и трябва да си дадем сметка, че няма да се промени бързо. Никой няма интерес от инфекцията, която сирийският конфликт може да създаде и от това с нея да се заразят много други държави в региона, заяви координаторът на ООН за мира в Близкия Изток.

Кризата в Сирия е най-голямата криза в световен мащаб по отношение на международен отзвук, бежанци и сриване на сгради до основи. Търсенето на сериозна политическа воля за решаването й трябва да стане с участието на всички членове на Съвета за сигурност на ООН. Тук е ключът. В противен случай много трудно може да бъде намерено политическо решение, каза бившият външен министър.

Единствената добра новина от Близкия изток е, че Ислямска държава губи все повече и повече позиции. Пропагандата на джихадистите също е на най-ниското си ниво от една година насам, каза Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Той коментира и скандала покрай българските кандидатури за генерален секретар на ООН, като подчерта, че според него всички трябва да се гордеем, че говори ли се за жени от Източна Европа, единствените разпознаваеми имена са Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и Ирина Бокова. Трябва да съжаляваме за начина, по който бяха политизирани техните кандидатури и това беше използвано за вътрешнополитически битки. Уроците, които трябва да си изведем от това са чисто вътрешнополитически. Трябва да се научим как да подхождаме по-внимателно и отговорно във външната си политика, каза още Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12231 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
АМЕРИКА ИБА МАЙКАТА НА сесесере ТОВА Е ФАКТ

2016.10.19 | 12:01

23
САЩ ЩЕ ИБЪТ МАЙКАТА НА ПЛЕШИВИЯ ПЕДЕРАСТ путю
АМЕРИКА ИБА МАЙКАТА НА сесесере ТОВА Е ФАКТ

2016.10.19 | 12:01

22
САЩ ЩЕ ИБЪТ МАЙКАТА НА ПЛЕШИВИЯ ПЕДЕРАСТ путю
АМЕРИКА ИБА МАЙКАТА НА сесесере ТОВА Е ФАКТ

2016.10.19 | 12:01

21
САЩ ЩЕ ИБЪТ МАЙКАТА НА ПЛЕШИВИЯ ПЕДЕРАСТ путю
БАРАК ОБАМА СЪС ГОЛЕМИЯ ЧЕРЕН БОЗДУГАН !!!!!!!!!!!

2016.10.19 | 12:01

20
НЕ СЕ БОЙТЕ ИДВАМЕ ДА ИБЕМ МАЙКАТА НА ПИЯНАТА руска СГАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016.10.18 | 10:10

19
ВЪН САЩ и техните уроди от независима СИРИЯ ! Тогава ще настъпи мир там ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! СЛАВА !
доктор

2016.10.18 | 10:10

18
Ислямска държава губи позиции и отслабва не благодарение на САЩ и НАТО, а въпреки тях! И това го знаят и ниско образованите и нискоинтелигентните по света!
нашите политици са мишки платени

2016.10.16 | 00:34

17
сриват се сгради само в източно Алепо там дето са приятелите на хамериканците - главорези и канибали и на същите тия им се даде 24ч срок с ултиматум да напеснат и да оставят оръжие аме не, там има много наемни американци от цру и не могат да го направят по ясни причини, но естествено ти платени мижитурко това удобно го пропускаш
Уточнение

2016.10.16 | 00:33

16
Мирни граждани в източно Алепо, кой с гранатомет, кой с калашников, кой със танк. Защо не се изнесоха "мирните" граждани а продължават там да си стоят. А пед*лчето от снимката защо не се загрижи за геноцида над населението на България???

2016.10.13 | 08:51

15
защо ли всички бивши и настоящия външни ,са педерасти , ако там ,в алепо е само мирно население ,войската сирииска да е влязла мирно и тихо , а там са горките мирни главорези и не позволяват на мирното население от града да излязат , ама те не се виновни ,понеже кравите ги защитават
Коста

2016.10.12 | 21:46

1
Щом синчето на офицер от ДС, палачите на комунистическия режим, е представител на ООН, то сами си правете извода колко им пука кой избират за представител.Същото важи с още по-голяма сила за Бокова!

2016.10.13 | 08:51

14
коста ,я си сери под моста ,тоя го гледай ,пръв седесар ,за какви комунисти става въпрос ,комунисти отдавна няма ,излязоха от шумата и станаха капиталисти и декорацията я домъкнаха ,да могат паричките да си харчат спокойно

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини