"Нека дойде Кристалина Георгиева да осигури кворума", подвиквали в парламента

  • 29 септември 2016 10:12

  • 5380
  • 3
"Нека дойде Кристалина Георгиева да осигури кворума", подвиквали в парламента
© Булфото

Не може заради една кандидатура да се спира работата на институциите, коментира пред журналисти в парламента зам.-председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

Днес депутатите не заседават, защото и при трите опита за регистрация не събраха необходимия кворум. По думите на Главчев, причината е, че БСП и ДПС са били в залата, но не са се регистрирали. Комбинацията е интересна, обърна внимание той.

Чуха се подвиквания "нека дойде Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование да осигури кворума", съобщи още зам.-председателят на НС. Ако трябва, коментира той, да не работят институциите, защото смятат, че се е провалила една лична кандидатура, не е държавнически.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в не знаел дали до президентския вот ще има още провалени заседания на парламента, заради бойкот на опозицията. Попитайте ги каква е тяхната стратегия, посъветва той. И добави, че утре има точка от дневния ред, която също може да бъде причина да се провали заседанието - за бурките.

На въпрос дали би се нагърбил с поста председател на парламента, ако Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 е кандидатът на ГЕРБ за президент и бъде избрана, той беше лаконичен - "хипотези не коментирам".

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в не се притеснявал от анонсирания от левицата вот на недоверие заради външната политика. Първо трябва да съберат 48 подписа, което, за тях, очевидно, е проблематично, обясни той. Вотът, казват, че е за политика, само че политиката в областта на външните работи трябва да се разграничава от лични кандидатури, смята зам.-председателят на НС.

Главчев посочи, че и двете номинации за генерален секретар на ООН - на Ирина Бокова и на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, са добри, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5380 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.30 | 20:54

3
веселичко ли ви е там, боклуци мързеливи ненакрали се??!
иванова

2016.09.30 | 20:54

2
КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТОВА СЕ ОБАДИЛО!

2016.09.30 | 20:54

1
Време е това НС да си ходи!

Добави коментар

Водещи новини