ДПС: Започва процес на разпадане на управляващото мнозинство

  • 29 септември 2016 10:10

  • 4336
  • 2
ДПС: Започва процес на разпадане на управляващото мнозинство
© Булфото

"Това е един сериозен знак за това, че в парламента няма управляващо мнозинство и започва процес на разпадане на управляващото мнозинство", заяви пред журналисти в парламента народният представител от ПГ на ДПС Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, във връзка с липсата на кворум и отлагането на днешното парламентарно заседание.

Според него липсата на кворум не трябва да се тълкува като някаква форма на бойкот, а проблема от процедурен характер. „За нас беше ясно, че в залата няма достатъчно присъстващи. В момента ГЕРБ провежда някакво мероприятие, което също е в противоречие с правилника, който забранява по време на пленарно заседание да се провеждат каквито и да било други мероприятия”, обясни той.

На въпрос дали ДПС биха подкрепили идеята на БСП за вот на недоверие към правителството, заради външната му политика, Имамов отговори: „Този въпрос предстои да бъде обсъден в групата, но моето лично мнение е, че едно такова предложение вероятно ще намери подкрепа”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4336 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.29 | 18:23

2
ами те такива са курвите от герб,тайно се крият мака им даиба у изродите
Дай боже по-скоро

2016.09.29 | 18:23

1
Костовистките лай на под ръководството на банкянския пръч съсипаха страната.

Добави коментар

Водещи новини