Радев: Управляващите не повдигат въпроса за съдбата на българите в Обединеното кралство

  • 27 септември 2016 21:46

  • 2347
  • 9
Радев: Управляващите не повдигат въпроса за съдбата на българите в Обединеното кралство
© Булфото

Според ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, управляващите в България не повдигат въпроса за съдбата на българите в Обединеното кралство.

"Този въпрос в момента не се повдига от нашите управляващи, не се настоява, точно когато се водят преговорите за отделянето на Обединеното кралство от ЕС, точно сега е моментът българското правителство да отстоява правата на българите в Обединеното кралство", заяви ген. Радев.

Той отклони въпроси за спекулациите около кандидатурата на Орешарски за президент с думите, че се отнася с уважение към всички кандидати. "След като те са поели тази голяма отговорност да бъдат кандидати за президент, значи имат амбицията да се борят за този пост, уважавам тази амбиция - що се отнася до тълкуванията, нека да ги оставим на партийните централи, за мен е важно признанието на хората, боря се за него", подчерта генералът. Той заяви, че в живота си винаги е имал кауза, посветена на България, на българския народ. "Моето убеждение е, че тази решителна крачка, която предприех, си струва, защото при успех, в който не се съмнявам, ще продължа да се боря за България честно и дстойно", каза кандидатът за президент ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Тази вечер той бе в Силистра и има среща с членове и симпатизанти на БСП и с граждани. На срещата бе съобщено, че и в Силистра е създаден инициативен комитет в подкрепа на кандидатурата на ген. Радев за президент на страната.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2347 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
НИНОВА, ЛЪЖАТА И МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2016.09.30 | 15:13

4
ДРУГАРИ БСП ВЕЧЕ НЕ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТЯ Е НАЙ-ОЛИГАРХИЧНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ. КАКВИ СОЦИАЛИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ, ЯНКОВ,УЗУНОВ..... ? ТОВА СА КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ КАПИТАЛА СИ ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК СТАНАХА НАБЪРЗО МИЛИОНЕРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ЦИНИЧНО Е ТАКИВА ДРУГАРИ ДА СЕ НАРИЧАТ СОЦИАЛИСТИ. А ОЩЕ ПО ЦИНИЧНО Е ,ЧЕ ТОЧНО ДРУГАРКАТА НИНОВА ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ЧЛЕНОВЕ НА ИБ НА БСП. ДЯДО БЛАГОЕВ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА СИ ОТ ТАКИВА СВОИ НАСЛЕДНИЦИ. АЗ СЪМ СОЦИАЛИСТКА НО СЕ СРАМУВАМ ОТ ТАКИВА СЪПАРТИЙЦИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. КАКВО СТАНА С ДОПИТВАНЕТО КОЕТО НАПРАВИХТЕ ОТНОСНО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЗДИГНАТ ОТ БСП ? ИМЕТО НА ТОЗИ ГЕНЕРАЛ НЕ ПРИСЪСТВА В НИТО ЕДНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ. КОЙ ЕДНОЛИЧНО ГО ПОСОЧИ КАТО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ УЧАСТВАЛИ В ДОПИТВАНЕТО.

2016.09.30 | 15:18

9
Как дядо ти Благоев се обръща в гроба си? Да не си ходила при него ма другарке социалистке? Да не си му правила стриптийз?

2016.09.30 | 15:18

8
И какво го интересува всеки истински българин за дезертьорите в обединеното кралство ???

2016.09.30 | 15:17

7
Много бързо се политизира генералчето,а уж надпартиен кандидат.От първия ден започна да яде същите червени лайна,същите PR „експерти“им пишат опорните точки на всички червени боклуци.Как след толкова загубени избори не им узряха кухите кратуни,че с анти риторика и кампания не става.

2016.09.30 | 15:17

6
==ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО --???? ЗНАЧИ В КРАЙНА СМЕТКА СЕ НАУЧИХТЕ КАК СЕ ПИШЕ ??? БРАВО,,НАЙ НАКРАЯ--МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ

2016.09.30 | 15:16

5
и какво им е на българите там, та да са по-важни от прииждащите терористи?... популист
Kik

2016.09.30 | 15:13

3
Съдбата на българите във Великобритания е предопределена. И на най-големия си враг не пожелавам да взима такава заплата и после да падне до европейска. Да не говорим за булгаристанска въобще. Трагедия в шест действия...
Гьонсурат

2016.09.30 | 15:13

2
Червено нищожно клоунче ! Никой не го бръсне за зелена слива като мекере на червената кал , той се загрижил за българите във Великобритания !
Манол

2016.09.30 | 15:13

1
Пумияр..,ама мръсен

Добави коментар

Водещи новини