Юлиян Вучков: Властта дава фалшив тон

  • 11 декември 2011 11:53

  • 4139
  • 2
Юлиян Вучков: Властта дава фалшив тон
©

Не завиждам на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, каза проф. Юлиян Вучков в предаването Насреща с Люба Кулезич по ТВ 7.

Министър-председателят има да преодолява много проблеми, допълни известният водещ. Той посочи, че всичко в страната върви надолу, защото политическата върхушка, която трябва да дава тон на музиката, дава фалшив тон. Този фалшив тон слиза надолу по стълбата и всичко не е наред.
Не може провалили се политици да ни казват как да си оправим държавата, допълни Вучков, като посочи имената на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Подобни хора прикриват своята некадърност, като искат да скрият неуспехите си, като се правят на добролюбци. Според професора президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в иска да извлече политически дивиденти от протестите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4139 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Георги Марков

2012.09.09 | 09:06

2
Ей дърт прергишин такъв, колко ти платиха от ГЕРБ за да плюеш по Костов? Въври си гледай старините и не се занимавай с глупости. Просто се отвращавам от всички медии, които отново са почна негативна кампания срещу Костов. Защо Костов е толкова проблемен на много хора? Просто ги е страх Костов да не се върне в истинската власт и да ги навре в мишите дупки, където заслужават да бъдат. Не случайно, Иван Костов е най-успешният ни министър-председател и със сигурност не е провален политик, както смята дъртака Вучков.

2011.12.31 | 10:01

1
на снимката :някой му го е набутал отзад и вучков казва " ебати големио уй" дееба

Добави коментар

Водещи новини