Патриотичен буквар за първолаците подарява ВМРО

  • 14 септември 2016 16:01

  • 1777
  • 1
Патриотичен буквар за първолаците подарява ВМРО
©

Патриотична акция подготвят от ВМРО по повод първия учебен ден – 15 септември. По инициатива на евродепутата и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на децата ще бъдат раздавани Патриотични букварчета в първия учебен ден в много населени места в страната. В София желаещите да получат Патриотичен буквар да заповядат пред сградата на Министерството на образованието и науката (бул. „Дондуков“ № 2А) от 09,00 до 11,00 часа.

В Благоевград букварчета на децата ще връчва народният представител Атанас Стоянов от 13,00 в приемната на евродепутата Ангел Джамбазки, която се намира на бул. „Св. Св. Кирил и Методей“ № 2.

В Стара Загора представители на ВМРО ще подаряват от патриотичните помагала на първолаците от 4 ОУ „Кирил Христов“, в Харманли – в ОУ „Отец Паисий“, а в Казанлък букварчета могат да бъдат получени в клуба на ВМРО от 08,30 до 10,00 ч. Първокласниците от ОУ „Васил Априлов“ и ОУ „Любен Каравелов“ в Русе, както и ОУ „П. Р. Славейков“ и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Бяла, също ще получат от патриотичните подаръци в първия учебен ден. ВМРО - Враца ще раздаде патриотични буквари на децата, учителите и родителите, които желаят да получат помагалото на 15 септември 2016 г. от 12.00ч. в пространството пред Сувенирната палата.

Повече за помагалото: Страниците на Патриотичния буквар са изпълнени с художествени творби и поезия на български автори, исторически факти, които карат всеки един българин да се гордее със страната си. Идеята е малките българчета да бъдат възпитавани в патриотичен дух и обич към Родината. В изданието на буквата А съответства Азбука, на Б - България, на В - Васил Левски и т.н. Така поднесена информацията е интересна за първолаците и възпитава у тях чувството за национална гордост. Тя е поднесена по достъпен начин за най-малките ученици и разказва за историята на България.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1777 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.15 | 11:17

1
Браво!

Добави коментар

Водещи новини