В Реформаторския блок се опитват да докажат, че са жизненоспособни

  • 13 септември 2016 09:07

  • 2352
  • 1
В Реформаторския блок се опитват да докажат, че са жизненоспособни
© Булфото/Архив

Правим всичко в Реформаторския блок, за да докажем, че Блокът е жизнеспособен и се развива. Така Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори на въпрос в студиото на Нова ТВ днес за медийни манипулации, които поставят под съмнение бъдещето на РБ. Тя определи подобна информация като действия в полето на спекулациите, които целят да навредят на РБ в предизборната кампания.

Кунева даде пример с последния месец, в който след обсъждания и консултации РБ издигна единен кандидат за президент и обща кандидатпрезидентска двойка в лицето на Трайков и Събев, която вече работи за високите цели, обединили РБ на поредните избори заедно.

По думите на Кунева, Реформаторският блок работи усилено в посока предвидимост на политическите приоритети и консолидация на партньорството в коалицията.

"Злонамерените спекулации за бъдещето на РБ, които от месеци се разпространяват срещу Блока, консолидират партньорите още по-силно", смята тя.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2352 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.13 | 12:00

1
Живи са естествено ,Трайчо още преди да са го избрали ,на БОКО ,отърти се !Това доказва нещо , че в РБ са курви и педали са се събрали !

Добави коментар

Водещи новини