БСП: Вето на президента върху пенсионната възраст е наложително

  • 09 декември 2011 13:36

  • 822
  • 1
БСП: Вето на президента върху пенсионната възраст е наложително
©

Според председателя на Парламентарната комисия по труда и социалната политика Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на вето на президента върху Закона за бюджета на ДОО е наложително и е правилно, тъй като важното е да се помогне на хората.

Това каза Стойнев след срещата си с президента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, на която е бил обсъден въпросът с приемането на бюджета на ДОО и увеличаването на пенсионната възраст. Преди това държавният глава разговаря по темата с лидерите на КТ "Подкрепа" и КНСБ.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на изрази възмущение, че законопроектът не е минал през социалната комисия, както и че е направен, по думите му, опит от страна на управляващите мерките, залегнали в бюджета и частта, която касае пенсионната реформа, да бъдат приети "на тъмно", предаде БТА. Като посочи, че по време на дебата в НС никой от управляващите не е излязъл да защити тези предложения, Стойнев коментира, че това е вероятно, защото и те не са съгласни с тях.

Може би им е наредено от страна на правителството да прокарат една реформа, която за мен е скандална, която стоварва цялата тежест върху най-бедните хора в страната и по никакъв начин няма да подобри живота на хората в тази тежка икономическа криза, каза Стойнев.

Искрено се надявам и предполагам, че ще има вето на президента, което ще даде възможност на депутатите да преосмислят своето решение, за да подкрепят хората в тази трудна ситуация, но досега това, което се казва в МС, това се гласува в НС, коментира Стойнев. Той посочи, че следваща стъпка ще бъде и евентуално сезиране на КС по въпроса. Защото по време на криза, когато имаш изключително висока безработица, най-високата в ЕС, да наказваш хората по този начин е безмислено и антилогично, смята Стойнев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
822 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Fiskalniya Rezerv

2011.12.10 | 13:59

1
---- Прикрепено писмо (Zashto karate i rachkov da Igrae Gocevoto) ---- Подател: evgeni slavkov До: office@globalvision-bg.com, office@spvision.net, info@globalvision-bg.com, info@spvision.net, gospodari@gospodari.com Относно: Zashto karate i rachkov da Igrae Gocevoto Дата: Събота, 2011, Декември 10 13:37:55 EET Господин Мъгърдич Халваджан ,здрасти.Много се стараеш да се харесаш на тези,които ограбват българския народ.Рано или късно хората ще ги разберат какво е ТРИПОДА ,но и тебе ще те разберат какви "заслуги" имаш относно "служението" ти към "пипалата".Да ти поясня,просто много Пипат.А сега ще те попитам в твоите предавания като "господари на ефира" как ти под формата на гротеска и тънко-ДЕБЕЛАШКИ - арменски хумор,усмиваш протестиращите зърнопроизводители.Ти как мислиш от какво са излезли на протести ????! Халваджане много си хитър с "продуцентските си Номера" в услуга на БСП-Мафията,начело с Мутрата Борисов.Но колкото ще трае тяхното царство ???! Толкова,колкото и и твоето!!! Ако имаше Classация за Подмазване на Задници с Маргарин,то би трябвало да е приблизително такава : Първо и неуспоримо Място-Георги/АБВ-Хилендарски/Първанов.Второ: Боико/безхарактернохаберния ветропоказател/ Методиев Борисов. Трето: Халваджан-Арменски.Чeтвърто: Стефан/на всеки километър/Данаилов. Пето:Бойко/панорамния/Василев. Ами такива ми ти работи. Просто се опитвате да ПИШЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ,обаче и бабичките вече носят ОЧИЛААааа.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини