Вицето на Реформаторите иска съвет за демографската криза

  • 02 септември 2016 11:30

  • 1214
  • 2
Вицето на Реформаторите иска съвет за демографската криза
© Булфото (Архив)

Демографската криза е сериозен проблем на националната сигурност на страната. Ако бъде избран за вицепрезидент, ген. Съби Събев ще акцентира именно върху този въпрос.

Преди ден Реформаторският блок (РБ) номинира Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко за президент, а Събев за негово вице. Двамата събраха подкрепа от формацията, но срещу изборът им вече има отпор от страната на СДС. Според ген. Събев обаче военните могат да бъдат полезни за страната в трудна ситуация.

Пред "България он ер" той обясни, че Трайчо Трайков  е открояващ се политик. Той смята, че  изрази убеждение, двамата биха направили здрав и сплотен екип.


 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1214 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.02 | 17:08

2
3млн. българи да могат да гласуват ПО ПОЩАТА от чужбина, както правят от 100г. другите държави. И постепенно ще се върнат в България, ако заживеем както в Люксембург. Там никой не се вайка за демографска криза!
аха

2016.09.02 | 17:08

1
Лъжлив Съби като шорошоиден кадър сигурно ще иска демографската криза да се реши с внасяне на араби, декриминализиране на педофилията сред циганите и още силямски училища...

Добави коментар

Водещи новини