Ген. Атанасов: Трайков е перфектният кандидат, може да каже "не" на премиера

  • 02 септември 2016 08:27

  • 1735
  • 3
Ген. Атанасов: Трайков е перфектният кандидат, може да каже "не" на премиера
© Булфото (Архив)

Образът на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко олицетворява търсения профил на кандидат-президента - коректив на властите, да казва "Не" на министър-председателя, да връща закони и да ги праща в Конституционния съд. Владее перфектно английски език, познава добре икономическата ситуация в България - перфектният кандидат. В това е убеден зам.-председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

Депутатът коментира пред "България он ер" кандидатурата на Реформаторския блок, която стана ясна вчера. Формацията издига Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко за президент и ген. Съби Събев за негово вице. Според ген. Атанасов Трайков може да стигне до балотаж заедно с избраника на ГЕРБ. Той коментира и участието на Трайков в предишния кабинет на Борисов.

"Напуснал е, защото се е опълчил на авторитаризма. Когато Борисов назначава хора те трябва да са пажове и да не му противоречат. Обича и иска еднолично да разпределя порциите. Държавата му е като бащиния. Нарича "грешка" този, който му се опълчи", коментира той.

Ген. Атанасов настоя, че премиерът Борисов "много обича да играе в нагласени мачове". Той е на мнение, че желанието на ГЕРБ е Красимир Каракачанов да отиде на балотаж, но при кандидатурата на Трайков това става невъзможно.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1735 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.02 | 14:24

3
Като видя лика на този орунгел Ат.Ат. , винаги ми се прихожда до тоалетната. Много е полезен да се появява сутрин! Хо хо хо!

2016.09.02 | 14:17

2
Танасе, ряпо нещастна! Винаги си бил простич.к,ама с тази изцепка надминаваш всичките си дивотии!

2016.09.02 | 11:32

1
другарю атанасов - що не си гледаш пенсията

Добави коментар

Водещи новини